Tabung

03 January 2014

Jangan salah paham ye

Kepada bloger yg sll singgah kat blog aku then tinggalkan komen..
Korang jgn la kecik hati ke apa kalo ak x bls komen korg ye..
Hehehe..Sebab aku memang xkan bls kat komen tu..tapi..
Aku akan balas jejak korg dgn komen kat entry2 korg..Phm x?
aku tahu kalo aku bls kat entry aku, blm tentu korg akan dtg balik utk check komen tu..
Betul ke tak?? Hehehe..
So jgn korg ingat bila aku x bls tu aku x bace ye..

Sebelum komen korg terpampang, aku dh bace awal2 utk approve..
Alhamdulillah stkt ni belum ada haters kat blog ak..
Takde lagi yg komen yg bukan2..
Harapnye sampai bila2 lah blog aku akan bersih ye..kikiki..
Alaaa blog berkisar keluarga xkan org nak condem kan.
Lain la kalo buat kisah politik, tu lain la..Hahaha..

Thanx ye korg sbb sudi jenguk kat cni..
Walau kisah x bape nk menarik..tp korg x putus2 berkunjung.
Terasa sgt dihargai..cewaaahh..ak ni memang jenis mudah terharu ckit..
Semoga kite akan terus menjadi kwn maya dan 1 hari nanti akan berjumpa..
Berkawan hingga syurga, InshaAllah..hihihi..tinggi menggunung btl harapan aku kan??

9 comments:

KIKIRIE™ said...

tia dah follow.. :)

Invisible Me said...

Samalah kita akak. IM selalu balas kunjungan dari balas komen kat blog :p

Nurul Izayani said...

Nak test..ada tinggalkn komen tak kt entry iza nant.haha!

cik gObu said...

pahammmm

akak selalu jengah blog awak cuma tak sempat nk drop komen je

Miss_Yana_Afi (",) said...

Klu sy x komen ke, x tinggal jejak ke...jgn ingat sy x dtg jenguk blog mama safiy arfan lgsg yer. Ini sebab saya slh sorang silent reader. Muehehehehe..... (^^,)

aTieYusof Family said...

erm! sy pun jarang balas komen, tapi mmg sy akan terjah balik org yg komen..hehe..
saling menyokong sesama blogger:)

QasehnyaRania said...

komunikasi dua hala.. hihi

diana said...

samala ..saya pun tak balas kat kotak komen..kalau tanya apa 2yang perlukan jawapan saya lebih suka pvt mesej je dengan dia..

Masya said...

samelah klu bls kat blog sendiri belum tentu ada yg baca blk huhuhuhu