Tabung

30 May 2011

Hari Ni Nak Buat Review Blogger Lah

Selamat pagi kamu semua. semoga hidup kita akan sentiasa dirahmati oleh-Nya.. Pagi-pagi solat Subuh tu angkat la tangan sikit, mintak doa ye.hehe..Jgn lah pas solat terus bangun susun2 sejadah.ahaks.. Allah tu kan Maha Mendengar.Mana lah tahu doa kita dia makbulkan terus ke..mintak murahkan rezeki, tup-tup datang opis je ada org blanja makan.. x ke murah rezeki tu namanya kan kan...hehehe...

Sebenarnya arini xde topik sangat sebab tu cammy ingat nak buat review pasal blogger yang Cammy follow. bese org buat review untuk follower kita kan..tapi cammy tak nak buat gtu...hehehe..nak buat terbalik plak.. xnak buat seperti kebiasaan...ish panjang plak mukadimah cammy pagi-pagi ni kan..ntah lah..rasa happy semacam je pagi ni hehehe...adoi...Alhamdulillah sebab Dia bagi cammy kegembiraan dan rezeki pagi ni..ahaks.. okey stop cammy...terus kan segmen ( pinjam ayat abg ketak-ketak kita yer ) review je terus..pnjg ko nk membebel plak yer...hehehe..okey2...cammy nak mula kan dengan blog....

ieqa adam
awek cun ni asal dari kelantan..cammy suka sangat ngan dia sebab dia ni sopan je..lembut..pandai plak tu..skrg ni ngah smbung study kat Beijing...wah bestnye kn..pndi ckp cina ni.jgn main2 tau.hehe..Lawa kan dia..xpuas tgk muka dia kan kan..jejaka-jejaka kat luar sn tu..sila tgk jelah..jgn berani nak usha-usha sebba dia ni dah berpunya pon..pakwe dia pon hensem bangat.ahaks.memang diorg ni sepadan sangat-sangat la..
kalo korang suka, korang terjah la blog dia..ayat2 dia memang puitis..org perantauan punya ayat.hehehe..


ha..ni budak kecik molek ni yg cun melecun jugak ni...budak opis cammy tau sebenarnya..hehe..saje nak promote budak opis plak kali ni..ahaks..korang penah masuk tak blog dia? cantik, tersusun jer :-) ... dia ni pon dh berpunya jugak..hikhik..melepas lah korang.. yang cantik2 memang stok org punya lah beb..kihkih..pegi terjah blog dia cepat.....!!! ni pon Mek Kelate Jugok...kebetulan plak tersama negeri yg cammy review arini..ahaks...selamat berkenalan ngan yanfie yer korang...

ececeh korang jgn salah phm bila tgk header akk ni yer.. dia ni memang sempoi punye orang.. Orang Pahang ni..Tapi pndai ckp Ganung..terergua cete sm lu.hehe..blog dia ni memang best..suke buat cammy gelak sorang2 ngan ayat2 dia tu...entry2 dia lebih tertumpu pada kehidupan dia setiap hari..org kata personal matter lah..xde kaitan yg org lain yg hidup atau pon dh meninggal dunia.hehehe..korang bace lah sendiri then korang buat kesimpulan yer..cammy xreti nak terang panjang2 ni..hehe...


ok...cukup lah 3 orang buat masa ni yer..lain kali kite terjah blogger lain plak...penat ah nak menaip kihkih ( baru taip ckit dh ngeluh...a.Ben tu sehari bape puluh entry dia buat, relax je ).. ala korang ni jgn lah nak samakan cammy yg x pemes ni ngan a.ben ketak-ketak yg pemes tu..memang tak terbanding la ahaks.. kan kan...okey..sayang kamu semua..




notabuluketiakwangi : duit KSU dah masuk hikhik.best2..tu yg happy je rini.

11 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Wahhh....belog sy direview!!!
Thanks Cik Cammy..siap puji lagi tu..
Tapi kenapa link 'Ieqa Adam' tu xboleh nak bukak yer???

adan said...

ah kak geli tu dah berpunye gak? ahahaha....

nak terjah ketiga-tiga..

adan said...

asal blog ieqa adam tak leh masuk? ahaha

Cik Cammy Lia said...

dah boleh da salah link td hehehe sowe yer

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Hahaha...okaii!!! Noted ♥

sha a.s said...

hello...hi! thnx sudi singgah n tgglkn comment pd n3 i....

seronok yer ade bwt review psl blogger...agak², i ade tersenarai pulak x pasni? ahaha...gurau

hamzah ian said...

kak geli mmg best!!!

penaberkala said...

uih, rajin buat review

Novelgurl said...

bestnya mereview.. cm nk review owng gak rh..ngiaa~

Cik Cammy Lia said...

wahh 1st time mejah tgl jejak kat cni..teruja ai tau.hahaha..

pada yg lain thanx singgah n komen :-) sgt2 hargai.

Ieyqa Adam said...

thanks akak sayang. :)