Tabung

27 May 2011

Terengganu Terus Unggul

hallo u olls....sihat ke petang-petang ni? mesti makin segar je masing-masing kan.hehe..yelah esokkan nak cuti dah 2 hari..so mesti kena happy...ape lah program korang di hujung minggu ni kan..mesti byk nak kena attend kenduri kawen tol x? termasuk lah jugak cammy ni haa..malam ni nak ke jaybee dah bersama 3 lagi rakan yang lain..esok kawan kami bersanding, so nak tengok lah jugak..cammy ni dah la susah nak tgk org sanding..kawan-kawan kampung kawen xpenah berkesempatan nak tgk.yelah buat time cammy xleh nak amik cuti kan..nasib la..risau jugak kan nanti time cammy xde sorang kawan pon yang dtg..sadis sungguh la.. bila masing2 dh ade keluarga mcm tu lah jadinya. Dah ada suami kena ikut suami..Masing-masing dh keje luar daerah..nak balik-balik kg bukan senang..bukan dekat.ye dok??nak wt cmne..nasib le kalo nanti kawen xbyk hadiah yang dapat hahaha..wakakaka...itu je sebenarnya.ahaks..



eh-eh-eh-eh mcm terlalut ke sungai dah ni..nak cete pasal negeri kelahiran sebenarnya..ahaks.. Terengganu Darul Iman..Sangat Ku Cintai..Harap-harap semuanya berIMAN..Alhamdulillah...


Cammy pasti semua dah tahu kan...Terengganu Bakal Berentap Dengan Kelantan ( Red Warrior ) 11 Jun 2011 nanti kat Bukit Jalil...Wah Tak Sabarnya Rasa nak tengok perlawanan ni.harap-harap time ni xde aral lah yang melintang..family akk cammy pon sanggup turun cni dari terengganu..Sebab anak buah cammy memang hantu bola.hehe...So cammy pon tumpang lah sekali join walaupon sebenarnya..cammy xde la fanatik sgt ngan bola..tp bila join kat stadium tu perasaan dia lain macam tau..semangat tu..tp segan jugak sebab cammy xkenal pon pemain-pemain hahaha....nama ada lah kenal 2,3 org...gila naif kan cammy ni.. kesian betul..bila org bersorak, cammy pon bersorak jugak .orang sebut nama-nama pemain, cammy diam jelah.hahaha..lucu tak korang rasa?

Ni cammy nak cete, aritu masa Terengganu lawan Pahang semi final ke-2, cammy pegi la stadium kt Kuala tu ngan a.ipar n anak buah 2 orang. pakai baju Terengganu punya lah..Hitam Putih tu..Memang manusia kat ctu...masyaAllah punya lah ramai.siap ada yang panjat dinding sebab nak masuk stadium..siap kena libas ngan RELA, tp sanggup..siap menganjing lagi tu..baling-baling botol air kat RELA..takut cammy tgk aksi tu..adoi...xsangka penangan bola cmni kan..Yelah Stadium kecik, peminat ramai susah la..Stadium yang besar tu plak....Runtuh, lom siap2 lagi dibaiki, camno??payah2..hehe...Cammy plak terpaksa berhimpit-himpit ngan orang lain..Kat stadium tu cammy jumpa kawan cammy memang janji jumpa kat ctu je pon.. semua kena bersesak2..cammy masa nak masuk stadium tu siap tersadong lagi hahaha..kena tolak..sakit punye peha ni..xusah nak ckp lah...Tuhan je tahu tapi masih sangup tu..wakakaka..


tolak punya tolak, last- kami berempat dapat jugak berdiri atas tangga..adoii..siap kena himpit ngan dak laki lagi.hahaha...diorg bagi ruang kat kami yg cenonet ni..nasib ko lah badan..tp xde la adegan raba2 tu hehe. mujur lelaki Terengganu ni baik2 dan hormat pompuan ahaks..duk jerit2 kat ctu..malu gak sebenarnya. Yelah 4 org je kot pompuan kat kawasan cammy duduk tu,..bila jerit dengar suara cammy je yang paling kuat.. siap kena nganjing ngan org2 kat ctu hahaha.....



Then part yang tak leh blaaa skali ade plak mamat kat ctu cakap cammy ngan anak buah tu kembar..haha..tp dia kata cammy adik, anak buah tu kakak...adess..nampak sgt cammy ni mcm budak2 je kn..cenonet je.hahaha ..sebenarnya bangga pon ade gak..wahahaha..nampak kan di ctu yang cammy ni awet muda hahaha..dh tu si mamat tu plak hbs pegi heboh kat kawan2 dia kata cammy ade kembo..sengal betul..malu dibuatnya..Cammy plak baru perasan yang cammy pakai sebijik cam anak buah..camne org tak kate kembo.dh muka anak buah cammy yang ni sorg, memang ikut cammy hahaha.nape entah mak dia kenan kat cammy..dulu maybe selalu gaduh ngan cammy tu jadi terikut2 tu hahaha..memang lucu lah part ni..seyes x tipu..kihkihkih...tapi apa2 pon memang best sangat. sebab tu cammy xsabar nak p stadium bukit jalil plak..mesti lagi gempak...penuh la stadium ngan kaler merah dan hitam putih..



Cuma cammy harap xde lah adegan gaduh2 mcm dalam filem gangster tu ke ape2 cete yg ade tumbuk2 tu dh la..main secara aman je..kalah menang adat bertanding lah kn.terima ngan hati terbuka...




notabuluketiakwangi: xpasal2 gado ngan boyfie..salah paham plak dia :-(

5 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

uishh..
semangat gak erk g stadium....

Anna Boleyn said...

harap yg dtg tngk perlawanan tu, jadi lah penyokong yang berhemah..tak mo gado2 hehe :)

diana said...

tak gado tak gomo kelate gomo la..
hahahahah

Atok Cing said...

atok orang terengganu...kampung trengganu...KT dekat batu rakit ...serius smngt bab2 gnu ni...best!

Arpiiz said...

tak pernah lagi tengok bola dekat stadium..huhu