Tabung

26 May 2011

Masalah Dengan Blog Aku Wat De Gud Ni ?

alahai cmne nak terangkan kat korang ni? Sapa buleh tolong cammy selesaikan masalah ni? payahnya.. huhu.. Dah 2,3 hari tau masalah ni berlaku, tp xtahu cara cmne nak atasi..Dah la cammy ni bab-bab tenet ni memang kurang arif ckit hihi..setakat basic tu buleh r.nak explore lebih2, memang bukan cammy r..ahaks..gila naif pasal komputer ni kan.ahaks..kang mitak tlg ayeem ayam kang terlebih advance plak blog ni.kihkihkih..tp comel gak kalo lah ayeem ayam tu leh wtkan header bergerak cam dia punye..leh bukak2 suar nampak tandan pisang hahahaha..eh2 tersasul plak..ades...


ni ha...kawan-kawan nak cete, nape bila cammy klik tempat "SIGN IN" dia akan kuar dashborad ( bermaksud kita dh sign in lah kan ). Tp bila cammy nak drop comment kat mane2 blog ( yang xpakai pop window) xleh nak komen, dia akn kuar kotak suh sign in balik..bila kite dah tulis usernama dan password, nak klik post comment tu dia akn kuar lagi sign in tu..cam na cammy tak hangin tau..tu kalo korang dh jenguk cammy tp korang xnampak jejak cammy kat blog korang, jgn korang ckp cammy xkenang budi okey!!. kalo ade shoutbox leh r cammy tgl jejak kat ctu..tp kalo xde shoutbox, memang cammy xleh nak buat apa r.. please jgn salahkn cammy, tp salahkan blog ni.hehehe....boleh gtu?  Korang paham x ape yang sedang cammy hadapi skrg ni? korang leh tolong tak selesaikan? please..susah lah mcm ni nak berblogwalking :-(



kalau korang sayang cammy , korang tlg eh.kepada sape2 yang terer tu leh r kemukakan cadangan kat komen di bawah ni cara2 cmne nak settlekan masalah ni..harap2 ayeem ayam dtg la jenguk cni.kihkih.. besar angan2 tu....xsedar diri betul blog ciput gni nak suh blogger hebat dtg jenguk..ahaks..xpelah.. sekadar mimpi pon..

Ada tak sapa-sapa yang hadapi masalah sama ngan cammy..meh lah share.cammy geram sangat2 rasa nak nangis je ni.mujur la leh post new entry.kalo tak memang nak ngamuk je ahaks..buruk kan pangai..



notabuluketiakwangi: malam ni nak p jaybee..nak hadir kenduri kawen kawan esok..hope seme lancar.

2 comments:

Heidi Shafiq said...

dah try refresh? aku penah gak jd mcm tu.. lepas aku refresh terus ok..

NuR 'aQiLaH said...

blogger ni kadang2 gila. huhu