Tabung

09 May 2011

Review Blog Yang ke- 186

Selamat Pagi semua kawan-kawanku...Apa khabar semua? sihat ke? alhamdulillah..kalo xsihat tu cepat-cepatlah ubatkan diri sendiri yer...ingatlah orang-orang yang tersayang..hihihi...opppss awal pagi betul arini aku buat entry baru kan...nak wt cmne.time ni je free skit...arini dtg keje agak awl..7.15 dah tercongok depan pc..hehe...padahal WP3..agak-agak korunk aku ni pekerja cemerlang tak? ahaks...lom masuk waktu keje leh r guna kemudahan yang ade ni dulu hihi....bos pon lom masuk lagi..


pagi ni on pC mcm biasa....masukkan pasword pc then paling utama....bukak internet dulu hihi...FB dan blog kesayangan nih...check lah kot2 ada yang say hi , rindu ke ape...ahaks...mujur lah ade sorang hamba Allah ni sudi menambahkan list blog yang sudi folo blog ciput aku ni....kat shoutbox plak memang ramai jugak yang say hi...thanx yer pada semua..sebab sudi jenguk cni :-) 

Mukadimah panjang betul pagi ni..tetibe mcm nak membebel plak..padahal niatnye cume nak review pemfollow blog aku yang ke 186 .... aku letak link dia jelah...sebab aku xreti betul nak masuk blog dia. TEKAN cNI. thanx yer pada KHALIFAH DI BUMI ALLAH ni  sebab sudi follow blog aku ( dh byk kali kot duk ucap thanx dari mula ayat lagi..hahahahaha )

tapi sorry la wehh...aku dh masuk 3,4x blog ko....tp penuh plak ngan shoutbox..aku nak bace entry ko pon xdapet...cube korunk try masuk leh bace tak entry dia..ke pc aku je yg mcm tu..huhu...aku nak try close shoutbox ko wahai KHALIFAH DI BUMI ALLAH, tp xjumpe plak butang close...cube ajar aku cmne.. hihi...tolong eh...kalo x kesian kat ko....penat-penat folow aku, aku langsung xbace satu pon entry ko.. harap ko bace lah entry khas untuk ko ni ea :-)


notabuluketiakwangi : kepada yang lain tu..thanx jugak tau folow aku..aku tahu aku bukan blogger terkenal hihi..jarang2 je update..sorry yer

11 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

bulih jah bace entri die...

Cik Cammy Lia said...

erk? buleh ke yana? huhu bakpe org dok leh ek?ades..

penaberkala said...

owh, ade review utk follower ke ni?
lama dh xsinggah blog cik cammylia
rindu utk berblogging mcm dulu,haha

AizA said...

kuikuikui... bila nak rreview kita ni... hahahah... main2 jer... anyway.. ok jer buka blog dia... hehehe

Ain Zulaikha said...

boleh tapi lambat sikit lah..

fadh leyanie said...

mungkin bnyak gadjet dalam blog tu,sbb tu entry tak kluar lambat load

Mr iz said...

datan nak buat sepah je kat sini...he he he...ok je boleh baca ...tak da hal pun...he he he

adan said...

dah terjah blog dia.. muzik syahdu..

chatbox memang banyak..

Anna Boleyn said...

hye dear..thanks sebab sudi singgah blog hana wpun x reply comment.

da lama tak blogwalking tp skng dah nk start bw dah. :)

btw...moga sukses dlm dunia blog n everything u do lah... :)

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Jangan lupa review Yanfie jugerrr...
^______^

shark said...

smangat btuil dia kje arini..
awal dtg:)