Tabung

10 February 2014

Arfan di opis..

hari ni aku bawak si kecik Arfan dtg opis..
ptg smlm pengasuh dia sms ckp ada emergency kena balik kg suami dia.
Katanya adik ipar dia masuk ICU
Aku xtahu lah sakit ape..

So arini bising la aku dgn Arfan.
Mujur bos aku xde..Kalo x, susah jugak ak nak buat keje 
Nak kena kelek Arfan lagi..Kalo dia dh pandai jalan xpe.
Cepat lah syg oiii berjln..Hehehe..
Penakut btl...Skrg dh selalu lepas tangan, tp nak melangkah masih takut2..
Bila ntah dia nak berani..Umo dh 10 bulan..
Berat bontot agaknya..kikiki..


Ni lagi satu rezeki Tuhan bagi kat ARfan.
Aku memang selalu suka p borak ngan akak opis ak dlm bilik dia.
Kebetulan masa aku duk borak2 smbil ktorg layan Arfan, bos akak tu masuk bilik.
Pastu dia pn main2 jugak dgn Arfan,,
Bos dia tu girl..Memang suka budak, sbb setiap X aku bwk Arfan mesti dia sll main.
Tetibe dia cakap, saya xde angpau nak bg u, just amik jelah.
Dia kuarkan sekeping RM50..selitkan kat tangan ARfan.
Allahuakbar..nak nangis je aku rasa..
Rezeki Arfan ada di mana2...

Arfan buat main je dgn duit tu..Hehehe..
Aku trs amik simpan kan duitnya..
Alhamdulillah...

4 comments:

msredcheesecake said...

untung arfan... alhamdulillah..

QasehnyaRania said...

itulah dikatakan rezeki..

mOoN said...

alhamdulillah..rezeki arfan... :)

~MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah..Rezeki Arfan kan..Murah rezeki tu..