Tabung

09 February 2014

Rezeki tak disangka

Aku tak tahu nak mula dari mane.Hehe.
Ati berbunga2 plak rasa..
Jumaat lepas..aku bukak dashboard mcm biasa lah kan..
tak sangka plak dlm banyak2 komen yg ada tu buatkan aku terpinga2..
Hahaha..Dlm pinga2, sbnrnya gembira..
Tp lupa plak nak PS..

Aku bukak blog si pengomen tu 
Rupanya aku adalah slh sorg pemenang contest yg penah beliau buat.
Sebenarnya kan, aku pon dh lupa contest tu..Hahaha
Jangan marah ye kak Marlina ..hehehe
Tapi mujurlah kak marlina ni baik hati orgnya.
Sebab dia dtg ke blog ak then bagitau aku adalah pemenang.
Itulah katanya rezeki kan?
Kalo dia xdtg gtau, aku xtahu la aku ada peluang x nak merasai adiah2 drp beliau..kikiki.

terima kasih banyak2..

Aku pada mulanya bace kat blog tu katanya xde hadiah..just bloglist je
Tp yg aku pelik ,nape kak marlina siap minta address bagai tu kan?
Hmmm, aku pon mls ckp banyak, just send je emel maklumat2 tu..Hehehe..


Tup2 semalam aku balik dri kampung, nampak kertas note drp Poslaju..
Aku dan husband dan pelik da, bila masa plak aku ada beli brg..
Kebetulan plak, akak aku memang ada nak pos something pd aku..
So aku bajet brg akak aku lah, tp pelik jgk sbb akk aku kata dia hanya pos biasa bkn pos laju.
Hahahaha..Serius sgt berteka teki smlm..Adoiii..
So sblm tido ak saje lah godek2 dashboard kan??
Tgk2, ada komen kak marlina gtau dia dh pos adiah siap dgn no tracking..
Hahaha akhirnya, aku dh tahu sape yg hntr parcel kat aku..
Adoiii...X sbr aku nak g amik apekah adiah tu kan?? Hehehe..

So thari td, aku pegi lah dgn hubby ak ke pejabat pos laju..
Hubby ak plak yg excited nak tahu ape benda yg aku dpt.Hahahaha
Dia koyak terus plastik pos laju tu..kikiki..
Nak tahu x ape kak marlina bagi aku??
Selendang 2 helai beserta kerongsang..

Tak sangka plak aku..Banyak btl adiah aku dpt..
Terima kasih kak..Akk mcm tahu2 je sy mmg tgh cri selendang kaler merah..Hehehe
Selendang tu sgt cntk..Nanti sy amik pic selendang dan kerongsang tu yer..
Semoga rezeki akak trus murah...Tq..

4 comments:

marlina sahar said...

same2.no 1 2 3 akan diberi hadiah cume no 4 hgga 10 je x dpt hadiah. hihii..terima kasih juga krn sudi support GA yg akak buat tu. Tanpa blogger2 smua GA akak xkan berjln lancar. Tq sekali lg..

atien zuraidah said...

Wah,,tahniah.slm kenal dan follow sini.marlina tu my bff..hehee

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. tahniah

Sya Mimie said...

tahniah.. rezeki.. :)