Tabung

27 February 2014

Hadiah yg dimenangi.

Hehehe dah lama pon dapat hadiah ni tapi bru rini berkesempatan nak update..
Lagi pun baru semalam aku rasmi adiah yg aku dapat tu..
Aku ada cete pasal adiah ni kat sini..
Sape2 yg dh bace mesti tahu aku dpt adiah ape kan? Hehe..
Oklah semalam saje keluar p jumpa pakcik hubby.
Aku ada order ngn pakcik dia baju untuk family day..
So smlm sambil2 nak amik baju, byr duit baki alang2 blh lepak2 skali sbb dh lama x jmpe..
Pakcik hubby sebaya aku..Ada anak sorg baru 4bulan..

Interprem dulu kejap ye..Hehehe..

Senget lagi aku xtahu da mcm mane nak buat kan jadi elok..pening sungguh la kawe gni..Arfan malu2 plak semalam ajak bergambar geram sungguh...Hahaha..Mama dia je yg xmalu2..Ahaks.
Haaa baru dia nak pandang.Muka nak serius je kan Arfan ni..Mama dia bajet cun lah tu senyum macam tu kikiki..Pasrah je Arfan ada Mama suka berselfie...Dan yg jadi mangsa amik pic adalah Papa..Sape lagi kan? Hekhek...

 So korg, tu lah halfmoon yg k.Marlina bagi aku aritu..Ada lagi 1 selendang...Sat aku cari ada ke tak pic aku pakai selendang tu..Hehehe...Korg jgn muntah hijau kalo tgk muka aku je ye..Hehehe..

Alamak xdelah dlm henpon aku.Mesti dlm henpon hubby aku...Nanti2 lah aku tunjuk lagi ye..Thanx kak Marlina again n again sbb sudi bagi aku semua adiah ni..Kerongsang felt pon ada tau tp aku belum amik pic lagi..Hihihi..Nanti2 lah ye bila aku rajin aku up kat cni lagi Hehehe...

p/s : idea nak buat entry mcm byk je tp jari ak plak mcm mls..skrg ni bos tgh meeting so ad lah rjn ckit..Hehehe..

p/s : aku menang saguhati untuk contest Mama Zafirah .. Yehuuuuuu

6 comments:

msredcheesecake said...

cantik halfmoonnya... tapi nak tengok kena senget...hheee...

Aisy Nasiha said...

Haha.. sengaja buat gambar ni senget ya? Akak ada dua helai je tudung halfmoon. Sedap juga pakai. Best kalau dapat hadiah macam ni...

Ct Noraishah said...

cantik halfmoon tu tapi tu la picture senget hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari Bunda...
Selamat hari isnin..
laaah kenapa senget gambar2 ni...

~MommyAqilMedina~ said...

alahaii..comel jee..memang sesuai dengan cik cammy selendang ni..warna pon cantik!hehe

Masya said...

alamak!! senget nak tgk...