Tabung

23 February 2014

Alhamdulillah..Akhirnya Muncul Jjua Kau..

Bukan main susah dia nak menempel kat blog picisan aku nih..
Setiap ari aku duk tengok web dia..
Akhirnya arini aku check buatkan bibir aku tersenyum.Hehe..
Oh Nuffnang, terima kasih banyak..
CPUV pertama untuk tahun 2014..
Amik hang, sekali bg terus dapat 2.. Hehehe.
Syukur2...Ko pandang jugak blog kawe yg x seberapa ni yer..
Aku baru nak curang ko mcm tahu2 je kan??
Jangan ko nak kedekut dgn aku lagi ye Nuffnang, kalo x nanti aku duakan ko..
Ececeh, mcm berani je kan? Hahaha..
Lelama ckit menempel tu ye.Harap kali ni banyak la ckit dpt..huhu..
Teruja nak cash out ni..Alaaaa cash paling minimum pon xpelah..
Pestime la katakan..Hehehe..


5 comments:

Shark Kay said...

makin semangat nk blog kalau dh dpt..
hehe..
congrat kak.

ibuhebat said...

hehe.. tahniah! sama la kita ;)

Asha Lya said...

alhamdulillah ada juga masuk kan..klik2 cne inti & lipstik laneige

as nur hidayah awanudin said...

wah taniah

~MommyAqilMedina~ said...

Samalah jugak dengan aida..ibarat menunggu bulan jatuh ke riba..so aida rasa Nuff ni memang bagi start bulan 2 kot..hehe..ALhamdulillah..rezeki kan..