Tabung

19 May 2015

Live Dari Klinik

Baru sampai..Amik nombor untuk daftar, tengok2 kena tunggu 50++ lagi manusia.. Apesal ramai sangat arini..huhu..tunggu dftr pon berejam kalo gini..blm tgu nak jumpa nurse lagi... Mmg gini lah perasaan setiap kali checkup..huhu..Bosan kan? hehe.. 

Setengah hari memang kat klinik jer..Sebab tu pagi2 kena g opis dlu utk thumprint..Baru cantik nampak kat biometrik tu..Kalo lah x thumprint awal2, nanti dh separuh ari baru nak cop, huduh lah nampak...kang x psl2 tpaksa amik cuti sebab dah lebih 4jam..huhu...


Rasanya takde apa2 masalah kot cuma yg aku rasa takbest, baby macam duduk bawah sangat je..Perut pon x mcm 1st dulu..tak tinggi..macam bawah je kedudukannya..Selalu duk rasa kejang kat bawah perut..Mengeras pon ye jugak.. Arapnye lancar sehingga dilahirkan...


Jom lah kita menunggu giliran..hehehe...

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

check up adalah satu masa yang sangat panjang dan penantian yang sangat panjang...tapi kalau datang awal pagi mungkin boleh cepat sikit kot? he he he...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
iols dolu sekejap sajork kat KKIA
sebab klinik kecik
tapi yang check kat private yang lama bebenor
doc iols tu ramai patient kekdahnya

dalila said...

semoga di permudahkan sis?
sis antar ank kat si comel jgk ke?
si comel kettha jgk ke?

hidayu ayumie said...

ayu dulu ceckup 7.30 pagi dah ade kt klinik da tau
kul 8.30 ke 9 da boleh smpai opis da
sebab sllu jadi org pertama
hehehe

Asha Lya said...

Lya x da pglmn lgi bab chekup2 ni..tpi biasa klau lya skit gi klinik msti slalu dtg awal takut ramai org sesak kan