Tabung

06 May 2015

Macam Sama Je Dengan Sebelum Ni

Terjaga dari tido, tgk2 eh baru jam 1230 ke? Apesal aku rasa mcm dh lama sgt tido? hehe.Malam ni aku tido awal sebab tidokan si Arfan.Biasalah kalo dh tidokan tu memang ngan aku sekali yang lena.Kadang tu ak dlu yg tido, xsdr bila anak aku tido. Hahaha..

Malam ni tetibe plak tadi duk scroll fb, terpandang org cete pasal Pizaa..Terus teringat pasal Dominos yang aku beli semalam..Bila di pikir2 aku rasa tahap mengidam dan jenis mengidam aku macam sama je masa ngandungkan Arfan dulu...


Masa Arfan suka bayangkan benda2 manis mcm coklat, nak makan durian, durian crepe, dominos...Durian crepe tu sebab nak makan durian xdpt so tpaksa la beli crepe punya.Mahal sgt nak beli durian skrg..Hehe. Tunggu lah time raya, kwn aku cakap nanti time tu baru musim durian blh la makan byk2. hehe..


Dah la tahap alahan aku skrg pn mcm dulu jugak.. takde beza..eh, ada beza sikit, yg ni mmg xde alahan langsung..Mual2 muntah ppn blh dikatakan langsung takde.. Arfan dulu pn alahan x teruk, cme muntah sikit2 lah..Sebab tu aku rasa kali ni pon confirm boy..Hehe..Aku suka!!!!


Tambah2 lagi kan, baru aku perasan semasa balik kg mggu lps bila kakak aku cakap..Adikberadik aku kalo anak sulong lelaki, anak kedua memang lelaki jugak..Bila yg no.3 dan no.4 baru lah keluar pompuan..Wah..nampaknye nak kne tambah lagi lah ni ye? hehehe...Kita tunggu dan lihat jelah..Tp naluri aku memang kata lelaki jugak..hehehe..Tp sbnrnya xkisah pn jantina asalkan sihat dan normal je :)

Doakn yg baik2 utk aku dan kandungan yer...

p/s : mak buyong ni tgh sibuk masuk koir, Jumaat ni kne buat persembahan..hehehe. tak padan perut boyot.Ahaks

5 comments:

misz sheyla said...

naluri tu kdg2 betul...hehehe...jage diri mommy...

Allene typicalmommy said...

hahah sama la kita klu gitu...

cik gObu said...

take care ye...
wahhh arfan dh nk dpt adik dh
huhuhu
walhal kita saing2 je dlu kan

Asha Lya said...

Moga baby n mama sihat2 sentiasa ya..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
AMIN
moga segalanya baik2 sajork :)