Tabung

01 November 2013

MINI CONTEST DARI CEERANOH.COM



Cara penyertaan senang sahaja.
Tidak perlu menjawab soalan apa bagai.
Cuma apa yang perlu adalah;
1 – ada link my blog – ceeranoh.com (pc xblh nk link kn..arap diterimalh penyertaan ni)
2 – like fb ceeramoon
3 – like fb facebook.com/bra.love.bra
4 – letak gambar genie bra

Kalau takde blog, penyertaan di fb and ig juga aci. Tapi jangan lupa letak hashtag #ceeracontest dan jangan private ig.

Kalau update di blog, tidak perlu entry penuh, entry selit juga diterima.

Contest start dr hari ni sampai ahad. Isnin akan umum pemenang.

Dah setel, sila bg link di pages ceeramoon. Ada satu status tu yang aku mintak link. Haaaa situ ko bubuh link ko. Kalau tak jumpa, letak link kat sini pon acilah…

See mudah ajer.

Aku akan buat mini contest ni sebulan sekali atau ikut kerajinan *hadiah berlainan* … tapi aku akan update kat page ceeramoon je, tak update disini. Pemenang juga akan diberitahu di pages ceeramoon juga…

Good luck dan tq

NI AKU COPY TERUS DRI BLOG DIA..SO SAPE2 NAK JOIN, DIPERSILAKAN YER..BENDA FREE, SAPE XNAK..KEHKEH..KALO DE REZEKI ALHAMDULILLAH :-)

1 comment: