Tabung

11 November 2013

Rindu Arfan

Alaa lagi sejam je nak jumpa si kecik tu.Memang mcm ni ke perasaan seorg ibu..X nampak anak sekejap je pon nak rindu2.hehe..Sangat sweet je kan..Hekhek...Tapi kalo ada, kalo x nak dgr ckp, geram plak..kihkih...

Takpe geram sayang, bukan geram benci..

Arfan dah pandai teroka 1 umah da..Pengasuh cakap dh pandai buat tawaf 1 umah.Penat lah pengasuh tu nak melayan dia..Adeii..Harap anak aku x kutip la ape2 mknn atas lantai..risau jugak kalo pengasuh xsempat nak melayan dia..Aku paham sebab pengasuh tu pon ada anak lagi 2 org, then baby yg dia jaga pon dh 3org termasuk Arfan..Kite x boleh nak anggap pengasuh dpt layan anak kite 100% kan..Sedangkan kite anak sorg pon kdg2 tu x terlyn jugak..Asalkan anak kite hepi duk dgn dia, ok lah..

Tetibe td dgr lagu, tu yg rindu dia tetibe ni..Hehe..boleh mcm tu?? Ape lah aku ni..Setiap masa ingat Arfan je..Smpikan hubby aku pn tego, dlm blog asyik nama Arfan je, xde pon cete psl dia..hahaha, husband aku pon nak tacing plak sebab aku x pnh tulis nama dia kat cni..Kihkih...Hubby2...Jgn nak jeles sgt la dgn anak okeh!! Pang kang..ahaks..

3 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Mana gambar Arfan..

Masya said...

dah kawin ker??? lah baca 'about me' ada masalah dgn jodoh ingatkan bujang lg hahahaha ....

Cik Cammy Lia said...

Masya : hahaha....about me tu time mula2 buat blog x tukar2..wakakaka..