Tabung

19 November 2013

Percubaan untuk berdiri

Arfan dah makin ligat sekarang ni..
Tak terkejar dh rasa..
Nak kena masak lagi, nak kena jaga dia lagi..
Memang semput Mama..
Hehehe.

Anak makin besar, akalnye pon makin panjang..
Ada je benda baru yg dia nak explore..
Tapi memang geli hati tgk..
Terubat hati tgk perkembangan anak membesar dgn jayanya..
Syukur dgn kurniaan ini..


Percubaan pertama..


Eh, landing senget plak dia...pandai ni..amik nafas hehe




Haha percubaan x menjadi, mcm dia tahu je Mama nak amik pic dia..Xmo plak dia berdiri..
Terus dia dtg kat Mama lepas amik pic ni..Arfan ni, baru nak tunjuk kat kwn2 blogger..Hahaha..Xpe2, lenkali kite bergambar lg yer..




Nota: Jgn korg pelik plak tgk pic gelap je ni..Aku mmg x buka lampu kat belah hall ni..aku buka lampu yg dkt dapur je..hehe..

3 comments:

TelingaBulat said...

wahh byk akal arfan ye ;0

~MommyAqilMedina~ said...

memang time umur dia macam ni memang lasak kemain..aida dulu pun time Aqil dah start melasak, memang kurus kering di buatnya..habis semua lemak terbakar..hehee

Masya said...

meligat habis dia .. tgk gambar pun bergegar hahahah