Tabung

07 April 2015

Dah Lama Tak Tengok Wayang

Selamat pagi kawan2 blogger, silent reader ( Ada ke?) Harini rajin plak rasa nak menulis. Sebab bos takde p meeting...Dah lama je rasa mcm x mencorat coret dan merapu dalam ni..


Aku kan sebenarnya dh lama gila tak tengok wayang..Rasanya last tengok masa mengandungkan Arfan...Tak ingat da cete apa aku tengok time tu..Lepas Arfan dah keluar memang takde can langsung nak tengok..Malas pon ye jugak..Bukan pe pikir, kesian plak takut ARfan takleh masuk..Takkan la sebab nak tengok wayang sampai sanggup nak tinggalkan anak kan, bagi org jaga kan? hehehe..Tak sanggup lah ai..Hati pon mcm x tenang je...Mak bapak nak enjoy tapi anak dibiar kat umah...


So kali ni aku nak jugak tengok cete fast n furious 7 tu..Hati memang meronta2 nak tengok hehe..sebab siri2 sebelum ni memang aku layan..cete best sape taknak tengok. Tambah2 bila ramai yang review cete tu memang gempak..Adoiii..Jiwa meronta2. Hahaha.. Aku nak cuba bawak Arfan, tapi laki aku plak taknak..Dia takut Arfan buat bising dalam wayang tu. Nanti dari syok nak tengok terus putus selera  nak tengok cete..Hehe..So daripada membazir baik xpyh tengok terus..Tunggu  jelah nanti download je kat laptop..Hahaha.. Memang ketinggalan sikit la jawabnya..Org dh habis khatam, kami baru nak tengok.. Ekeke..Nanti anak dah 2, jawabnya bau wayang pon xdapat lah...hehe.. Nasib2... Ahaks..


Tapi kan, aku tengok kwn2 aku ada je bawak anak yang baye2 Arfan tu...xtahu la mcm mn..Dorg kata bagi je makan popcorn, budak2 tu diam lah.tapi aku x yakin lah Arfan blh diam..hehe..Maybe untuk jangkawaktu sekejap tu aku percaya lah..Kang kalo dia dtg bosan, acaner?? Huhu...Sebab Arfan bukan jenis suka layan cete pon..Kalau kat umah pon, pasang cete kartun pon, dia wt xtahu je...Pelik tak? hehehe





6 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
iols ni pun sejak ada si boboboy memang tak tengok wayang dah
belom ada bran nak try bawak gi panggung kekdahnya he3

Diana Rashid said...

Tunggu dia besar sikit la kalau tak berani..umur 3 tahun ok dah..dah pandai kenal suasana

Suria Lekatlekit said...

saya lepas ada anak sampai sekarang tak pernah tgk wayang.. tak confident. budak ni jenis dia kalau tak minat benda tu bukan dia nak duduk diam2. nak2 anak saya ni..

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

huhuhu..akak dulu..memang kalau tgk wayang, anak2 memang tinggal kat ruma..sebab dulu Aqil waktu baya Arfan, memang tak reti duduk diam n buat bising..so tak tenteram, terus tak bawak dah..cuma sekarang ni Aqil dah besar,so boleh duduk diam..Medina tak boleh..Ammar lagi lah kan..Akak pun tak tgk Fast 7 lagi..bila nk tgk tah?askar rami sangat..kikikik

aishah nin said...

Saya pernah g engok wayang ada satu korge ni..anaknya tak reti duduk diam. menjerit2 eksaited kot...hihihi

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

lama tak jenguk mila. Apa khabar? Kita pun tak tengok lagi FF7...sibuklah