Tabung

19 June 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL


< Klik gambar untuk join >


Assalamualaikum & hello there,




Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang


Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di


Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri



Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti




BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

19 comments:

Sofu Hashim said...

good luck mila

Diana Rashid said...

semoga berjaya..:)

budakbandunglaici said...

Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Syaza Syafeeqah said...

Assalamualaikum. Semoga berjaya. Jalan2 dr GA yg sama. ;)

http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Ms Qiya Saad said...

Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

http://qiyasaad.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html?m=1

dalila said...

gud luck mila..

adianiez AIDA said...

good luck again, mila...

MAT NOR said...

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

emma diana said...

Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

Eh Saya follow sekali ya :) Salam kenalan juga :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Ms. Kejupenyet said...

Masih ada masa lagi nie...
Nak join jugak lah... huhuuu

Rafzan Tomomi said...

salam. datang dari GA yang sama.
Done follow, please followback okay :)
http://www.rafzantomomi.com/2015/06/segmen-giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

saye niza said...

salam perkenalan dan slmt bersegmen :D

saye niza said...

salam perkenalan dan slmt bersegmen :D

gulew kapas said...

singgah sini. semoga menjadi yang bertuah mendapat duit raya ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Hazrina Halim said...

Salam Ramadhan...
singgah dari segmen sama..:)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

jom join GA by EmasPutih

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

GOOD LUCK.. :*

#done follow :D

KasihShadz said...

Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

budakbandunglaici said...

Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html