Tabung

25 June 2015

Jahitan : Hasil Pertama

Alhamdulillah, pagi ni kawan aku dah amik da shawl halfmoon yg dia tempah untuk aku potong dan jahit tepi.. Dan aku pon dah dapat hasil pertama daripada keje yang aku dah buat tu.. Syukur tak terkata.. Rasa happy sangat dengan hasil keje aku..Dan aku harap, kawan aku berpuas hati lah dengan apa yang dia terima tu...Hehehe..


Ada sape2 nak upah aku jahit tepi ke untuk raya?? Buat masa ni, aku masih free lagi..Hehe..Kalo nak jahit pukal, pastikan dah siap potong..Kalo nak suh aku potong, setakat bawah 10helai aku boleh la amik.hehe..tapi jangan la urgent ye..untuk pakai raya tu boleh la..ekeke.. Aku nak asah lagi skill menjahit tepi aku ni..Ahaks...

Ape2 boleh contact aku 01128071064..Area Putrajaya..

3 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. dah ada hasil dah ye.. Semoga terus dimurahkan rezeki..

Syira Lokman said...

HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

adianiez AIDA said...

tahniah :)
best la dpt hasil dah. alhamdulillah :)