Tabung

23 June 2015

Sijil Penghargaan

Pagi ni tetiba dapat satu sampul surat coklat.. Pelik jugak, sape pulak yang bagi surat cinta kat mak buyong ni..hehe...Suspen je bila nak buka...

Bila tengok kat belakang sampul tu, barulah tahu sape empunya diri yang sudi hantar hehe..Patut la semalam Grup Mama Blogger Malaysia duk pos sijil kat grup wasap...Tak sangka plak pagi ni aii plak yg terima sijil penghargaan tu daripada Kak Kathy Arbai'n.. Terima kasih kak..Saya dh terima dah sijil akak..Tak sangka siap bersijil bagai kan? hehehe..Macam menang anugerah plak rasa.. ekeke..


Sijil penghargaan ni diberi kerana komitmen kami Mama2 blogger dalam menjayakan dan mensponsor hadiah kepada pemenang dalam Giveaway yang dilancarkan oleh GMBM pada bulan Mei aritu.. Hehehe..Mekasih sekali lagi Kak Kathy sebab menganjurkan giveaway ni....


Dah siap sekali dgn kad raya tau..Hehe......Sangat2 menghargai..

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, tahniah tahniah, akak tumpang happy, dah boleh masuk dalam profiling blog dah tu... he he he...macam CV cari kerja...

Kathy R'bain said...

Alhamdulillah... Dah sampai juga kat Mila ye? Sama².. Selamat berpuasa buat Mila sekeluarga..

Kathy R'bain said...

Alhamdulillah... Dah sampai juga kat Mila ye? Sama².. Selamat berpuasa buat Mila sekeluarga..

adianiez AIDA said...

aida da terima gaks semlm.
ingat kan surat saman dari lawyer ke hape ke :)
just lom snap gambo.
sebab izzat sibuk la nak badge tu :)

tahniah kpd kita !

aeinna Musa said...

tahniah..seronok tgk orang dah lama serius blogging ni..ena baru tehegeh2 ni..kikiki

Ms. Kejupenyet said...

Bestnya dapat sijil penghargaan lagi...
Limitd edition tu dari blogger