Tabung

17 June 2014

Code Voucher LAZADA

eha eha ee...eha eha eee..
Hahaha nyanyi dangdut aku kan? Hahaha..

Tengok tajuk?? Dah???
So tahu lah kn ak nk cete psl ape..

Kan sblm ni ak ad up entry pasal ak menang GA kat blog LynnDamya..
So smlm kalo x silap ak, ak sesaje check emel
Sekali nampak benda ni..


ha...ak dh dpt da code voucher tu...expire dlm sebulan lebih lg...Blh la tunggu gaji nanti hehehe...
bajetnya nak beli kasut hubby tp size dia mmg susah yg amat sbb kaki besar size 11 atau 12 depends pada kasut tersebut..Kalo pegi kedai kan mmg sia2 je..dia dh la susah nak berkenan kat kasut.ble berkenan xde size...dia punya cerewet ngalahkan aku..sebab tu dia duk pakai je kasut hantaran yg dh 2 tahun tu sampai skrg..Hahaha.bkn xmo beli yg lain tp mslh byk sgt..Adoii..Harapnya kat LAZADA ni nanti ad lah size yg sepatutnya.huhuhu...

Ape pon thanx sekali lagi LAZADA dan LynnDamya sbb sudi anjur GA ni :-)

6 comments:

dalila said...

Dela x pernah lagi bershoping online lazada... tpi brg2 boleh tahan godaan... ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kak

yui dpt juga..

so tunggu hjung bulan juga..ekekeke

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah. Harap ada saiz. And harap En asben suke:)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh bestnya dapat hadiah dah..banyak jugak amount tu..berbaloi-baloi kan..selaamt bershopping cik cammy..hehee

MaMa MuRsYiD said...

tahniah sis..best2 blh shopping

Shark Kay said...

simpan untuk shoping raya tue :)