Tabung

04 December 2013

Menang di Blog Ape-Kinah


nampak tak, nampak tak link blog aku? hihihi..

wah, tajuk kehmain je kan.Hekhek..
Syukur Alhamdulillah sangat2..
Tak sangka betul aku..
Aritu Kinah x gtau pon ada adiah..
Join cume untuk bloglist dia jer..
Tu lah kalo dh rezeki kan..
Rasa nak melompat je tadi dpt tahu menang..Hahaha (Over acting)
Katanya dpt adiah BEDAK TANAKA...
Ok lah tu kan...

Aku dh inbox empunya yg nak bagi adiah tu..
So tgk respon dia acaner..Hehe..

Note : Mujur tergerak hati nak buka blog Ape-Kinah tadi..Thanx again ye kinah dan Sponsor adiah :-)

6 comments:

TelingaBulat said...

wow tahniah..murah nye rezeki..hujan2 ni hehehe

Hafizah said...

wowwie...tahniah2!

Kin Naz said...

heheheh tahniah ye, mungkin buat masa ni si aya tgah busy dengan pendaftaran poli die. nnt dia bg respon ye :)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh tahniah!bukan senang nak menang kan..Aida pon tak pernah menang bile join any GA lagi...belum rezeki kot...hihihi

Naniey Jemiey said...

tahniah...

ada masa lawat blog kita eh...
http://upsidesdown.blogspot.com

QasehnyaRania said...

Hihi.itulah rezeki namanya
tahniah