Tabung

04 March 2014

Dia behave sikit hari ni.

Kan aku ada cete pasal Arfan xnak duduk dalam car seat kan?
Tapi arini dia dh bagus da..

Sebab ape dia jadi bagus??
Sebabnya aku rasuah dia dengan biskut..


Masa mula2 ak letak atas car seat tu memang tangan dia gapai2 nak mintak aku amik.
Bila aku masuk je kete then bg biskut mcm wafer stick tu terus sengih2..
Alahai, suke sangat tau makan..Hehehe..
Dapat la 2batang wafer tu..
Hampir nak sampai umah pengasuh, tengok2 dh diam da..

Hahahaha...Dah terlelap sambil pegang biskut tu..
Alahaiii comey sangat tau..
Xsempat nak amik pic sebab tgh drive..

Geram tengok...Patut la masa otw tu dia diam je rupanya tgh mengantuk..
Macam2 peel si anak sorg ni..
Terpaksa aku bawak bekal biskut tu letak dlm kete..
Petang nanti kena bagi rasuah lagi...

8 comments:

Asha Lya said...

ehehe mesti comel..alala ada rasuah baru nak duduk kat car seat ya.pintar sungguh arfan.

Shark Kay said...

hahah..
kecik-kecik dh kena rasuah..
nk kena report nie kak.

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam kenal.. mcm2 ragam anak kan.. farah pun anak tak nak dok dalam car seat.. duduk pun kejap2 jer.. lepas nie nak try cara u buat la..=D

shahida rahim said...

alahaii..mesti comelkan..btw saya follow sini :)

Sally Samsaiman said...

Amboi...siap kena rasuah tu haaa...hihihi :D

~MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah..semoga Arfan akan behave sampai besar k..nanti senang sikit Mama nak drive dengan tekun..

✿ pink velvet ✿ said...

anak kite, kite umpan dgn bantal peluk kesayangan dia, baru reti dok senyap dlm carseat, kalau x asyik nak manjat keluar dari carseat je, pffttt~~

permatabiru said...

nie yg risau bila ank xnak duduk diam2 dlm car seat..alahai lepas nie nak kna paksa my baby plak..hope dia baik2 aje..