Tabung

14 March 2014

The Superpapaya Giveaway





Di mulakan dengan Bismillah..



The SuperPapaya Giveaway! 





*Banner credit to AIN*



Antara hadiah yang bakal dimenangi:



Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header & banyak lagi!



Ditaja oleh:



Adda Wellness | Lilly Lolly | Syofia | Butique4u | Farisah Home Delight | JOM Singgah Shoppe | LoveeWhitee | Saljiah Craft | Inner Scarf | 2Paradise's Shop | Dila | Elvee Exclusive Closet | Huda Collections | Ain Aina | Delfirastlye | Hijabzone7 | Azurah | Lolipoppoppop



Due Date: 25.3.2014 (10.00 p.m)



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Review Khas Elvee Exclusive Closet



Elvee Exclusive Closet merupakan online shopping yang menjual barangan wanita yang sangat superb! seperti dress, handbag, shawl dan banyak lagi dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan iaitu sekitar RM 25 - RM 95 sahaja!  Di mana lagi nak dapatkan brangan yang diingini dengan harga yg begitu berpatutan? Mestilah di Elvee Exclusive Closet!






Kepada yang berminat boleh lah terus contact Elvee Exclusive Closet di Facebook.







3 comments:

N-fiq :D said...

Assalamualaikum & Hye! Thanks ye sudi join! Btw, Good Luck :)
Ohh yaa, mohon semak balik syrat follow blog sebab sbelum ni ada msalah tak boleh follow blog kan ? Saya dah tukarkan kpada button follow yg baru. hee

Marionette Doll said...

from the same GA, all the best :) Visit my blog^^

Inlove -wanda said...

Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/the-superpapaya-giveaway.html (25 mac )
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)