Tabung

17 March 2014

Jejak kasih

Tetibe pagi ni mcm fefeling skit...Nak buat jejak kasih..Tadi aku search google Resepi bubur kacang..Aku x sangka plak blog aku duduk tangga ke dua.Ptutlah tetiap hari entry tulah yg sentiasa ramai org duk klik. Hehehe.Thanx google sebab sudi letakkan blog gua kat ctu...(Gua x reti bab2 SEO ni, adakah itu dikatakan SEO?)

Lepastu aku tengok komen...Ada blogger yg dh lama aku x belek blog dia..Tetbe bru tingat..Then ble klik link yg dia komen tu...Blog dia dh xde.YG keluar aku xtahu link ape..Alaa..dia dh tutup blog then dh ada yg beli domain dia agaknya.Huhuhu...Sedihnya...Aku try emel dia tadi..Xtahu lah dia guna x lagi emel tu..Tetibe terimbas balik zaman2 setahun dua yg lepas..Hehehe..Skrg ni semua kwn2 blogger yg baru..Yg lama2 aku kenal dlu dh xde yg aktif..Shara si gadisbunga tu pon dh xde blog..Huhuhu...Nape korg? X best da ke tulis blog??Aku jugak yg masih setia, malah makin aktif plak skrg.Hihihi...

Banyak betul dalam list blog yg aku follow, bila aku nak buka blog dorg semuanya xde update..Ada yg setahun lepas x update..Adoii korg ni....Dh lupe password ke atau dh xde masa nak menulis? Hehehe..Apa2 pon di harap korg success la ye walau ape jua korg buat...Rindu plak rasa.padahal xpnh bersua muka pon.Hehehe..Sentiasalah berdoa sesama kita ye :-)

5 comments:

msredcheesecake said...

sama jugak... ramai kenalan waktu berblog 2 3 thn lepas dah tak aktif...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. tu bukan SEO la. hehe cuma entri awak berada dalam top google sebab orang selalu klik link awak bila cari resepi tu. SEO tu, kita kena masukkan coding dalam template. barulah mesra seo. dah semua entri2 awak akan sentiasa berada dalam top google kalau ramai singgah blog...

hehee ~~~

Mama Safiy Arfan said...

hahahaha sheila...sy mn tahu ape itu SEO...kahkahkah..sorry atas kekhilafan..ahaks..

Lyaa Suriany said...

detailed penerangan sheila .hehe
kite pn baru tau..

neway kite pn baru nk start blogging blk...stlh lama bersawang

Asha Lya said...

lya baru lagi masih aktif :)