Tabung

14 March 2014

Aktiviti Tengahari Jumaat Dan Penerimaan Hadiah TengkuButang

Sejak 2minggu lepas, setiap Jumaat akan diadakan xtvt Iqra' dan bacaan Tajwid..
Alhamdulillah...Sedikit demi sedikit, aku cuba untuk perbetulkan bacaan aku..

Selama ni baca ikut suka pemahaman sendiri..Skrg aku dh tahu mcm mn nak bace dgn lebih betul..Dah lama gila aku tinggalkan zaman sekolah..
Nama2 hukum bacaan pn aku dh lupa..Tadi ustazah tu tanya pon ak blur gile..

Langsung x ingat satu hape..Takpe lepas ni aku kena study balik...Idgham ape bagai tu...

Semoga aku istiqamah dlm perkara ini..InsyaAllah..
Semoga Allah permudahkan urusan aku setiap hari..
Semoga segala amalan ku ini akan diterima olehNya..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Baru jap tadi aku terima hadiah yg aku menang sempena  Mini GA Happy Birthday Tengku Butang..Aku ingatkan sape lah anto surat cinta...Kat pejabat plak tu alamat aku bg..Hahaha..
Budak opis yg amikkan surat tu siap pelik, apebenda bulat2 je rsa ni...Kikiki..Aku gelak je.. Baru teringat yg aku belum dpt adiah TB Lagi..So aku dpt agak la bila tgk surat tu..Ahaks..
Terima kasih TB sebab pilih blog saya yer..Hihihi..Memang cute sungguh keychain tu..
Nak tengok rupa keychain tu?? Hehehehe..jom2 men scroll sampai bwh yer...


,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,




P/s :Pray4MH370

3 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

msredcheesecake said...

amin..

alhamdulillah rezeki... tahniah dpt key chain cute

Shark Kay said...

Best pulak tgk dpt hadiah..
Tahniah kak.
Berkat org rajin ni.