Tabung

02 August 2014

Dah pandai panjat sofa

Arfan...permata hati aku yg sorg tu..Dah pandai panjat sofa..ntah belaja dari mana ak pn xtahu..tgk2 je dh senyum2 atas sofA.. makin besar, mkin banyak akal.. Alhamdulillah dia membesar ikut peredaran usianya..

Syukur jugak sbb nak menjaga dia pon sangat senang..x banyak karenah dan nakal dia masih ak blh kontrol..Jangan lasak2 sgt ye Arfan..kesian Mama nanti..hehe..Dan paling aku suka bila dia memang xleh berenggang dgn aku..serius ak suka dan hepy..hehe..Pantang xnampak aku, dia mencari jer..Ada sesetgh ibu x suka kan? sbb anak nak menempel jer, tp lain dgn aku.sbb bile anak rapat dgn kite itu yg paling baik sbnrnya..

Skrg ni tgh tido...baru je lepas menyusu..dari td ajak tdo xnak tdo.. upenye dia lapar..dh setel suap nasi, bg susu terus lena.hehe..dia x reti mtk makanan lg..mtk susu pandai la..just cakap nak..nak..nak.. smbil nangis dtg kt aku..tu ak phm la mmg style nak susu mcm tu lah..kdg2 tu dia trs baring sblh menandakan nak susu..kiki.. 

Jom layan pic Arfan panjat sofa..Malas nak bercaption sgt..pic 1st tu dh setel panjat..time ak x perasan, ttbe je dh posing kt atas tu...hihi..

Pic yg dia turun tu sbb gigih nak amik tali putih yg dia main tu jatuh..dh selesai amik panjat balik sofa.. geram sggh tgk..hehe..

















8 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Anak saya yang 1st lagi besar lagi banyak ragam dari adik2 nya. Nak menangis aje.
Sabo jelah:(

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tapi, memang betul.
Lagi anak cari kita..means lagi dia sayang kita. Kita kan yang jage die..belai die..cium2 die..
Papa tu susah (huh)
Mestilah anak2 sayang mama.

Haslinda Hassan Ali said...

alahai comeynya

QasehnyaRania said...

dh mcm bos besar je arfan.hihi
alhamdulillah ..
kena pantau jga time arfan panjat kan..

Akif Imtiyaz said...

Salam Milas ..Kak Lya singgah sini balas kunjungan ..Thanks sudi komen kat blog akak ya .,.ada masa jemput la datang lagi

Akif Imtiyaz said...

Comelnyerr dia ..kiut miut gtuuu

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..dia dah nak melasak tu..kena selalu perhatikan dia ..nanti dah dapat kaki lagi jenuh..tak dan nak kejar..hehee

irrayyan said...

Bpe dh umo ni? Klu lelaki mmg camni la..semua dia nak belajar..terokai dunia