Tabung

06 August 2014


Nak tanya lah, acaner benda ni blh ada dlm list blog aku folo eh, sdgkan aku xtahu langsung pasal blog ni, bile view, xde plak butang folo tu..blog ni mcm virus tau..sekali dia update, berjuta2 masuk dlm list dashboard tu..mcm mn nak setel masalah ni eh?? Plis bantu aku..serius sgt mengganggu time ak nak BW.. Dh la ntah ape bahasa yg dia guna..Adoiii...Ada sape2 yg alami benda sm x?

12 comments:

Fadzi Razak said...

hmmm, ape link die? nak tengok

Aty_Fared said...

hurrrmm..pelik gak ni kan...

siti zawiah said...

x pernah lagi ada macam tu..

Anizz Annisa said...

tak pernah kena lagi cmnie.. mungkin hide kn blog dekat dashboard baru oke kot.. anis xbpe pandai sgt bab nie..

Anizz Annisa said...

tak pernah kena lagi cmnie.. mungkin hide kn blog dekat dashboard baru oke kot.. anis xbpe pandai sgt bab nie..

kenny977world said...

aduiihh....remove je blog yang berkenaan(myisha vivi at fiegilah) dari reading lists . pergi kat butang manage reading lists(logo gear)kat sebelah kanan.mudah mudahan membantu..

deno said...

Erm... pelik gak tuh

~MommyAqilMedina~ said...

hurmm..pelik jugak kan..akak tak pernah lagi jadi macam ni..kot virus, susahnya lah hai kan..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Peliknya.
Memang disturbing.

Nao Mei said...

Isk kalau terkena blog cik akak mahu menangis dibuatnya..dah tak reti sangat benda pelik cam nie..hoho

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg meluat lau dpt cmtu..

acik idah said...

ada adware atau spyware kott..!