Tabung

02 August 2014

Tak tahu mana nak mula

Harini dh berakhir cuti aku di kampung halaman..Ak dh slmt smpi di Putrajaya tengahari td..Alahai, sekejapnye masa berlalu..sempat berada 4hari jer di rumah.. hari lain dihabiskan di Pulau Perhentian.Banyak gila rasanya nak kne update cete ni, tp ak xtahu nak mula dari mana dulu..Mcm x cukup tangan je nk taip.hehe.idea mcm2 dtg plak time ak mls ni..Nanti lah ak update sambutan raya kt umah aku dan entry psl family gath..


3 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Takpe, update sikit2 ye.
Senang nak bace nanti.
Buatlah part 1..2..3...
Hehe..
Yang penting, gambar berjalan-jalan. Boleh jamu mata. Hehe..

QasehnyaRania said...

tak pe kasik draft letak tajuk entry dlu.spya x hilang semuanya dek penangan mkn ketupat lemang.kang lupo.kikiki. pastu bru upload gambor..

Ibu Lala said...

Kena tenangkan minda dulu baru ada idea naj mengarang. Syok ke pegi PP tu.