Tabung

23 July 2014

Nile - Gedung Pakaian

Sebenarnya langsung tak terlintas nak beli pakaian kat nile ni..Tapi bila nampak iklan (dlm blog Nara) terus aku klik...Aku nak cari baju untuk suami aku..Kesian dia, mmg sehelai pn xde tau baju baru...Dia memang x cakap pape sbb dia tahu kami memang x cukup duit...Asalkan anak ada baju kira dh ok la..Tapi ak x sampai hati plak...Walaupon duit yg ada cukup2 je, aku pejamkan je mata klik baju yg ak rsa berkenan ( terpaksa berkenan, sbb nak p pasaraya mmg dh xde masa da ).

Baju kat nile ni korg tahu jelah kan, kebanyakannya style korea..Badan org korea ni kecik2 jer..Aku xtahu la laki aku muat tak baju yg aku pilih tu..Dh la xde size lain..Tu pon mujur XL ada, tapinya...tapinya kan..Bila aku dh siap bayar bagai tu, ak check balik...dia tulis Cutting smaller..Alamak, mati lah aku...mcm x muat je walaupon size XL :-( sedih la mcm ni...Mcm membazir lah kalo beli2 x muat huhu..

Tadi ak check brg tu dh kat branch bangi, harapnye baju smpi hari ni lah..Laki aku masih xtahu aku beli baju ni utk dia...Melainkan kalo dia bace blog ak smlm, dia tahu lah kot...Sbb smlm ak ada jugak up entry pasal ni.Huhuhu....Berdebar menanti..Jangan 2 2 helai tu x muat.....Kalo x, terpaksa suh laki ak pejam mata je pakai jugak..Hahahaha....

10 comments:

Shark Kay said...

eh eh..
sama entry ngan shark harini,
shark pn ada cakap pasal nile ni.
tp shark punya dh sampai.
hehe.

Nao Mei said...

kalau dah sendat tu..hahaha..
tak kan nak soh pakai juga mama...adoi..hihi

~MommyAqilMedina~ said...

Mintak-mintak muat la kan Mila..kalau tak sayangnya..Akak pon tak beli pape pon lagi untuk husband..kesian jugak..tu yg balik karang nak pergi beli jugak tu..huhuhu..

Kisah Si Dairy said...

tu yang risau beli baju husband kat online sbb badan dia comel sangat...harap-harap muat la kan

Aisy Nasiha said...

Haha.. kalau tak muat, kena beli yg lain ya..

Selamat hari raya buat mama safy arfan sekeluarga ya. Moga kali ni sambutannya lebih meriah ya.. maaf zahir batin

Sally Samsaiman said...

Bulan puasa ni..badan susut sikit kot..InsyaAllah must tu kak

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Macamane Mama Safiy Arfan?
Saya pun tumpang berdebar pulak.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
QasehnyaRania said...

kan ..
kena cari yg lain le kalau tak muat nti.itu yg sy jrg beli online.takut gini le jadinya..

selamat hari raya
maaf zahir batin..

Ibu Lala said...

X minat nak beli online. Takut tak berkenan dan tak muat.