Tabung

09 July 2014

Salah makan.

Tajuk mcm x best je kan...Tapi xpelah...Malas nak pikir.hehe...
Aku arini x sedap perut la..Sedey....Penangan semalam rasanya sebab aku minum air coke sebelum makan nasi..Aku nk buang air coke tu sayang, sbb tu aku minum..Tak sangka plak jadi mcm ni...
Arghhhh, bencinya...

Pagi tadi sebelum bersahur aku dh xtahan2 nak membuang....Ingat nak mkn dulu tp x sempat...Perut dh nak meletup nak buang bahan dia...xsempat nak duduk dah keluar..Hahahaha ( Oppps, sory terkotor sikit)..Walaupon dh buang, perut aku still x elok..Aku rasa nak muntah...Loya... ( Bukan pegnen ye ) .. Ni memang sebab slh mkn ni.....Berbuka semalam aku just minum nes cicah roti dan biskut, memang x mkn nasi langsung...Lepas tu aku teguk coke..Memang mendapat la..

Sampai skrg ni pon perut aku masih rasa sebu...Arghhh...Bontot pn terkemut2 je...Aku cirit..Uwaaaa... Nak solat tadi pon, elok2 dh angkat takbir, perghh perut mulas2...terus x jadi nak solat...pegi lepas hajat dulu..Hahahaha....Adoii..lepas tu baru lega sikit..Sikit je wehh leganya...

Mcm mn ye nak bg betulkan balik perasaan perut ni...Dia tgh kecewa dgn tuan dia ni..Sengal tuan perut ni, p teguk coke..x pasal2 perut jd mangsa..aku pon xselesa ni...rsa mcm dihujung2 jer..huhuhu...kemut2 selagi blh kemut..kihkihkih...

ok lah, dh la cete pasal tu..ni aku nk ckp..Arini ak masuk lambat 12minit...Gara-gara hujan dan ada excident masa otw nak dtg keje...Takpelah...Bukan selalu pn, so rileks2 jelh aku masuk bilik hihihi..Bos mmg sll smpi awal...Aku xtahu ak ke bos yg PA sbnrnya hahahaha....

Tadi smbil2 tgh jem, aku bosan...aku try berselfie...Tapi aku terasa buruk sekali muka..Hahaha..Bapak x cntknya..aku nak tepek kat blog pn malu muka mcm ni...Eh3...aku bersyukur sekurangnya lengkap segalanya hehehe..takpelah :-p

4 comments:

Asha Lya said...

Kena jaga pemakanan tu kak

permatabiru said...

alahai kurangkan air bergasdui bulan puasa..angin tu yg senak perut..moga cepat sembuh

Cik Asma BLuppy said...

minum air teh pahit kak. nanti ok la tu.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh..air coke banyak gas & kalau minum mmg rase 'menyengat' sikit.