Tabung

10 July 2014

Follower #555

Kepada follower yg berkenaan, sila bg details seperti Nama, Alamat dan No. Telefon... Nak bg kad raya..Sempena awak follower kita yg ke 555... No 5 tu tarikh lahir saya...Hehehe....

Saya cuba nak folo awk balik, tp xde link..So harap awk muncul dan sudi terima adiah x seberapa ni :-)
sila emelkan details anda ke milahilas0605@gmail.com

TQ :-)

Kepada semua follower yg lain jugak terima kasih sgt2 sbb sudi dtg cni walaupon blog aku ni xde ape yg menarik pn..Hehehe

6 comments:

Zuhaira Nasrin said...

wahh. untung #555.hehe

Khai♥Rin : anies said...

sy ke tu? hhahaha

Mar Mansor said...

no bertuah la 555..eh teringat pulak buku utang 555..hikhik

Aisy Nasiha said...

Wah.. ramai follower tu. Lawa nombor pilihan..tahniah ya

Z@i Z@mR33 said...

ala...tlepas satu nombor...hihihi

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya kott..hehe.