Tabung

19 July 2014

CPUV - Jelesnye

Ramai rakan2 blogger yg hari2 duk up pasal cpuv yg dorg dapat..Ini menimbulkan rsa jeles sy dan jgk xpuas hati..hehehe..kedekut btl en.nuff dgn sy tau..dh berbulan dia x bg sy iklan..

Sedih sungguh..di mana silapnya? uwaaa.. en.nuff kasihanilah sy yg kerdil ini..hehe.. sekurang nya bg lah 1 wt pengubat duka lara sy.. :p


13 comments:

Yumida Huda said...

tu la kan kak..cpuv hanya diberi blog tertentu
kengkdg yumida pun x dpt..apa pun kita sama2 sentiasa update survey..moga diorg bermurah hati bg cpuv

Zuhaira Nasrin said...

Tu laaa. Zue pon x prnh dpt lagi kak. Sedihh. Huhu

Fadzi Razak said...

Cuba update survey, make sure dapat status gliterati, buat entri letak backlink pada nuffnang, make sure iklan letak dekat 3 tempat (area header, sidebar dan bawah entri -- saya tak nampak sebab online gune fon) dan xgune iklan competitor nuffnang.

Cuba dulu, ada rezeki insyaAllah ok.

Cik Asma BLuppy said...

update la survey & bio ye. semoga berjaya!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya punya kejap-kejap je ade. Saya pun x faham syarat die nak bagi ape ea..

boni kacak said...

hahaha. saya sampai buang terus nuffy sebab tak berapa menguntungkan. hehehehe

shalimar yusof said...

NS pon lama dh xdpat....humm

Z@i Z@mR33 said...

kita penah jd cmtu.lama x dpt

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii..sedihnyaa..akak pon dulu time ber blog merapu je, tak letak info2 yang orang cari, memang nan hado en nuff bagi iklan..lepas 3 tahun baru dapat cash out tau..sabar ye cammy..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh yeke? Tapi, nape dengar ade yang cam masyuk?

acik idah said...

idah pun hujung tahun lepas terakhir dapat... pastu tahun nie tak dapat2 hinggalah bulan 6 baru dapat... dapat pulak terus 2... kita bukan nak sangat pun kan... tapi cuma bila dapat tu rasa macam dihargai la sikit.. bukan banyak pun amaun tu...

Akif Imtiyaz said...

Kena rajjn update survey ..kena rajin up entry ..

Masya said...

awak ada update blog bio x?? selain update serve kena update blog bio jgk barulah cpuv blh masuk..