Tabung

02 July 2014

Serius aku terkejut dan tak sangka

Aku tak tahu ape agenda seme ni berlaku...Serius aku x phm dan aku xnak phm..
Ada dalang ke atau memang keje org atasan...Agak2 lah weii..
Kenapa nama aku yg terpilih...Aku kan ada bos...Sepatutnya amik la org yg xde bos tu..
Aku xphm kenapa benda ni jadi kat aku..
Yes!! Aku sangat2 sedih...Adakah bos yg request untuk replace tmpt aku??
Aku ni teruk sgt eh buat keje? Yup, memang aku bukan jenis yg byk cakap..
Aku xtahu nak kata ape dan xtahu siapa yg silap....Maybe ada yg x puas hati ngan aku..
Dalam diam2 amik tindakan...Takpelah, aku pasrah dan redha jer..
Aku kena belaja tempat baru...Takpe2..dugaan untuk aku di bulan Ramadhan..
Semoga bos baru aku nanti baik dan memahami aku...Dan x cerewet...Bos pompuan. :-(

2 comments:

permatabiru said...

sabarlah ada hikmah di sebaliknya..think positif..

mOoN IzzaN said...

hope dipermudahkan segalanya ya sis.. sabar byk2 tau.. mana tau tmpt baru lagi best..