Tabung

29 October 2014

Bilalah nak dapat ni.

Hadiah GA..Dah sebulan kot berlalu...Aritu dia janji 3mggu lepas, lepas habis kursus nak buatkan hadiah tu...tp sampai ke arini masih sunyi sepi..tanpa berita..tanpa update...Kalo iye pon ko bizi memanjang...ko update la aku..gitau kenapa ko masih xblh pos hadiah tu...Ni x, ko buat mcm ni, dh memberi feedback buruk org pada ko tau tak?? Ingat elok ke?? Org sponsor, ko sibuk nak sponsor jugak..Apa tujuan? nk kasi org folow ko ramai2 eh?? Hmm..Ak dh malas nak pm ko kat fb tu..dh 2,3x aku tanya..asyik jwpn yg sm je..Jelak lah aku weii..tahu x jelak? Mcm terhegeh sgt ak nak hadiah ko tu.Kalo rasa xmampu nak bg, ko pm aku ckp ko xleh bgi.senang aku nak report kat penganjur GA tu lepas ni xpyh da terima ko sbgi sponsor hadiah...Haih..mencikkkk tau.... :-(

 Ada yg nak beli perfume tak? meh order kat sini atau wasap/msj 011-2807 1064...

21 comments:

Mar Mansor said...

pernah mengalaminye..terasa hati jugak menang tapi tak dapat pon hadiah tu berbulan2..

Que Bell said...

Bell pun pernah terkena. Orang buat GA dia pun nak buat jugak. Lepas umum pemenang. Pm fb dia tak dpt feedback langsung. grrr geramnya.

Amanda Suria said...

Sebab tu akak x suka berurusan dgn org mcm ni...selalu kena dan akak anggap xde rezki....

cik gObu said...

bertabah lah dik eh...

ade tue dlm proses pengeposan hehehe

*fikir positif

Shark Kay said...

lama jugak tu.
alasan bz selama sebulan tak boleh diterima.
hope dia ada alasan yg kukuh nnti.

Safirul Amar Azmi said...

sabar ye...ada la tu masalahnya..

Mila Hilas said...

dh pm kat fb..dia on9..tp x reply pon sy pm.hehe..xpelah.anggap je xde rezeki..agak2 blh x sy gtau penganjur? walaupon GA tu dh lama pn tmt.huhu

Kathy R'bain said...

selalu macam tulah kan sis..masa nak jadi sponsor bukan main..hehehehe..syarat bukan main juga..sudahnya???huhuhu..

kathyrbain.blogspot.com

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam Mila,
marah benor yer...
kasik basuh ja orang itu he3

Fiza Rahman said...

Pernah kena gak. ANggap jer lah tak der rezeki.

Diana Rashid said...

saya pun ada hadiah GA yang tak dapat lagi..dah dekat setengah tahun..tunggu apa entah...

Z@i Z@mR33 said...

tu sbb x suka msuk GA/segmen yg rmai2 sponser

Cik Fafa said...

sabar2. ^^

Safirul Amar Azmi said...

Sy suggest kan Pada mila..refer penganjur..sebab GA dibawah tanggungjawab penganjur..dia yg cari sponsor...so dia lebih kenal siapa sponaor tu..biar dia yg push sponsor tu

Invisible Me said...

Ramai jugak sponsor yg buat benda macam ni yea. Moga adala rasa tanggungjawab.

hidayu ayumie said...

Tula.. kite join sbb nk support ga blogger.. tp yg sponsor tu xbaek la bt cmtu.. dah bg buruk name org yg anjurkan... byk dgr jugak kes cmni kak mila.. sbb tu penganjur kene pastikan btl2 sape yg dia nk amek sponsor.. kalu tak jadi gini la ni

nadia arrumaisha said...

Ya Rabbi, ada jugak macam tuh... better xperlu sponsor kalo dh mcmnih, mmg follower bertambah tapi bila dh jadi kes mcm nih..burukkan nama sendiri pulak kn... Apapun, sabar ya... moga dipermudahkan nanti...
Salam kenal dari saya..


DIY Karpet & Langsir Guna Tali

Belog Santai said...

Hmmm..ada jugak macam tu ya..hmmm..tak baikkan mila...

QasehnyaRania said...

alahai..susah jugak kan.
rasa x blh bg komitmen baik tak payah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya x pakai perfume.
Mintak lah asben bagi prezen.
Hehe..

Mimi Azirah said...

Sy dh byk kali join ga tp hadiah xdpt smp skang...redha ajela