Tabung

01 October 2014

Menang GA Iola Caviar

Alhamdulillah.....Ada jugak perkara yg hepi berlaku harini walaupon 1 Malaysia dirundum duka dengan kenaikan harga minyak..Hehe..Mujur lah aku terbaca pasal pengumuman pemenang ni kat 1 blog tu, tp lupa plak blog sape..Baru teringat yg aku pon ada jugak join GA tu..Dengan pantas la aku buka blog Iola Caviar tu..Mana tahu ada luck kan sebab hadiah dia memang tersangat banyak... Sebelum tu check dlu kat sini nak tengok dlu aku ni peserta no berapa kan...Serius berdebar tau nk tgk keputusan.Hahaha...Mcm nak amik result SPM Gtu..Poyo je kn..


Gigih tau aku scroll bawah2..Mula2 mcm nak give up la jugak sbb dh ke bwh sgt da no aku xde..Tetibe, tingggggg.....2,3x aku check no penyertaan aku..Nak pastikan betul ke tak..Alhamdulillah , ada luck kat ctu..ekeke..Dapat Topup RM10...Memang ngam2 betul.. Mcm tahu2 je kedit aku dh habis..Aku mls nak topup..Memang rezeki betul lah...Aku dh bagi details kat Auni baru jap tadi..Harap2 Auni perasan la inbox aku tu dan x masuk OTHER..huhu..Tak sabar aku nak trm hadiah ni..Hahaha..Serius poyo je aku rasa aku pagi ni..Nape erk??



Terima kasih ye kepada penganjur dan sponsor hadiah...Hadiah dia memang best2 ..Memang untung sape yg menang tu..Tahniah kepada semua yg menang :-)

11 comments:

Z@i Z@mR33 said...

Tahniah...10 hengget pon bkn sng org nk bg cmtu je...hihihi

hidayu ayumie said...

alhamdulillah kak mila
tahniah2

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah.rezeki..

sha dhira said...

tahniah sis.. shad pun menang gak ga tu. shad dapat vaucer pembelian perfume dekat rexylla.. hehe.. cam tau2 je kan, perfume nak habis.. akak dpt top-up pun awesome gak.. tahniah.. :D

siti zawiah said...

tahniah.. :)

Sofu Hashim said...

Tahniah...:)

Maria Firdz said...

alhamdulillah.. tahniah

Jari Manis said...

Alhamdulillah..rezeki tu wlupun hanya top pup rm10..hadiah jgk :-)

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah kak :)
rm10 sekarang sangat bernilai

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah mama menang topup RM10.
Saya pulak pernah menang topup RM5.
Memang happy gila sebab menang.
Tapi, topup tu bagi kat asben sebab saya pakai line.

mama 3farhanah said...

Tahniah...;-)