Tabung

16 November 2014

Alhamdulillah .. Menang 2 Giveaway

Tak sangka plak aku ada luck untuk 2 Giveaway yg disertai oleh ramai blogger ni...Ekeke...Syukur2...
Cabutan pertama, masih belum ada rezeki..Bila ramai yg x tuntut adiah so penganjur buat cabutan ke dua.. Akhirnya nombor bertuah aku terpilih jugak...Sebelum tu, ak dh tiup2 da kat kotak komen penganjur.. Hahaha.. (kidding) 

Yg satu lagi giveaway tu memang aku dh terpilih da...Aku kalo bab umum pemenang memang ak excited sikit...Aku la org terawal kadang2 tu yg komen...Hahaha..Rugi tau kalo dh menang, tp x tuntut...tapi kalo jenis jarang on9 tu memang agak rugi la tetiba kalo nombor bertuah korg dipilih kan?? So, sila lah on9 selalu mcm aku..kehkehkeh..

Terima kasih kepada penganjur dan juga sponsor hadiah yer...Tak sbr nak review hadiah yg bakal aku dapat nanti..Eh, korg nak tahu ke aku menang giveaway ape?? Jom2 tengok picture kat bawah ni..




Tahniah ye kepada semua pemenang.... YG GA kak mia tu rmi jugak blogger yg aku kenal menang jugak hehe...Nanti kita sm2 pakai ye...

Kebetulan plak 27/11 - 29/11 nanti opis aku ada retreat so blh bawak family, blh la aku try pakai Bugslock tu utk Arfan....Harapnya Arfan selesa lah tido kat hotel nanti..ekeke.

26 comments:

Sofu Hashim said...

Tahniah Mila
Sama2 kita mencubanya nanti ya

siti zawiah said...

tahniah.. :)

mOoN IzzaN said...

tahniah.. rezeki hari isnin.. :D

Safirul Amar Azmi said...

Wah mila..kelasss kau..
Tahniah...rezeki arfan..;)

Maria Firdz said...

Tahniah ye menang...

Diana Rashid said...

sebab tu la akak cukup geram jugak orng yang jarang2 online tapi nak join GA..sampai kita dah umum penenang pun dia tak tahu2 lagi..kesian kat penaja la..dok tunggu bila la hadiah ni orang nak tuntut.kang tak bagi terus,marah pulak..macam akak ni malas nak buat cabutan berulang kali...

Daddy Ziyyad said...

Tahniah atas kemenangan GA..saya dah lama tak join GA :)

Kalau dah rezeki tercatat, tak dapat 1st round, 2nd round tetap dapat :)

Yumida Huda said...

beznye kak. tahniah. lama x bc novel ni

Fuza Musa said...

Syabas...Fuza pun terpilih menang

farhana mohamad said...

tahniah kak!
kuat sangat tiup ni.
sy pun menang ga angah.
rezeki cabutan kali kedua.

acik idah said...

Wahh... murah nyer rezeki... tahniah sis... ;)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya kalau menang ke tak pun taktau.
Sebab malas nak check.
Selalu check pun x menang.
Neway, Tahniah Mila.

Cikna said...

Tahniah,murahla rezeki dia.... klu dia xmo tuntut kira burn je la,huhuu....;-/

Z@i Z@mR33 said...

tahniah :)

Allene said...

tahnaiah dear...

CintaHati Lina said...

Alhamdulillah.. tanhiah atas kemenangan...rezeki ank kan...

Salam ukhwah dan salam knl dr mommylina..

acik watie said...

Tahniah....kalau dah rezeki tu tak ke mana

Belog Santai said...

Alhamdulillah..tahniah Mila..

Yana Yani said...

wah tahniah!
saya pula baru nak berjinak dalam giveaway ni =)

kakyon said...

tahniah!

irra yyan said...

Anda di tag DI SINI. Jom terjah ^_*

Cik Iman said...

tahniah :D

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

ALhamdulillah..Rezeki Arfan tu..hasil kerja keras Cammy..seronoknyaa..hehee

Zizie Zack said...

tahniah kak.. zizie pun dah lupa pasal GA tu.. tahu menang pun masa tgh mamai.. hahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila
waaaweeeeeee
ganaih uols
skali menag dua teruih naaaaa
tahniah3

Amanda Suria said...

Tahniah Mila..kita sama2 cuba nanti ye...