Tabung

04 November 2014

Wordless Wednesday - Tak bape nak wordless jugak la..


Ni insta aku...Tapi aku xtahu emel dan password dia..sebabnya suami aku yg buatkan..So benda ni memang dh setting kat henpon aku..So kalo org tanya apa insta aku, aku jwb, aku xde insta..sebabnya aku sendiri xtahu details nya..Hahaha...Jwpn xnak pening memang mcm tu..So harap dimaafkan ye..Bukan niat sebenar mahu menipu :-) Suami aku plak bila tanya details, dia pon dh lupa..Sebab ape tau?? Banyak gila emel yg dh dia create so xtahu mn 1 emel utk insta aku ni dia guna..Hehehe...So kalo lah 1 ari nanti aku ter logout la kat setting hp tu, jwbnye, aku memang dh xde lah insta...Nasib la tuh..Lagi pon aku bukan aktif pon..Aku masih x reti fungsi Insta tu apa..Nak godek2 pon x reti.huhuhu...

Eh2, ni bukan wordless dah ni..terpanjang plak cete...Mcm nak kena tukar tajuk kat atas tu..Hehe..

Nampak tak pic yg aku tepek tu? Nampak x nama sape?? Hehe...Aku approve request ni jam 3 pagi tadi tau...Terkejut beb blogger pemes request kat insta aku...Cmne ben jumpa insta aku ye? Tu aku sedikit kompius..Hahaha..Sbb aku xpnh pon mention kat mn2 pasal insta aku ni...

Ape pon serius aku rasa terharu sebab Ben sudi add aku...Hehehe...Dh la buka time awal2 pagi buta...Terus x lena nak tido..Hahaha..hover x akk??kihkih..Thanx again yer... :-)

p/s : Jgn tanya aku ape2 pasal insta sbb serius aku xpnh amik tahu..ahaks..

14 comments:

Safirul Amar Azmi said...

wahhhhh meleetopppp la kau nanti milaaaaa oiiii hehheeh

Yana Yani said...

hehe...saya aritu dia follow blog saya pun
dah macam orang sawan...hehe

Allene said...

huhuhu selalu jadi dlu.. skrg guna email yg sama je.. senang

intanfirdaus247 said...

salam..wah ..bestnya...ala sis pon yg create sendiri pon selalu lupa pasword sbb x penah log out,,sekali terlog out haru dibuatnya...jenuh godek emel.emel pula ada banyak..jenuhh

Z@i Z@mR33 said...

fuyoooo....hebat

kita pon xtau akaun insta kita pkai paswed apa.hr tu beria-ia create pstu diam lama smpai lupa....hahaha

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam mila,
waaaweeeeeeeee famos amos uols yer :P

hidayu ayumie said...

Wahhhh syoknye kak mila
jelez 99x
tahniah2

Diana Rashid said...

maknanya tak boleh log in ke??kalau gitu tukar pasword je la..

Dkna Abza said...

tahniah ! hehehehe...

info untuk swimming n massage baby boleh tengok link ni

http://www.dkna.my/2014/10/promosi-hipopo-baby-spa.html

http://www.dkna.my/2014/10/mikhail-massage-di-hipopo-baby-spa.html

QasehnyaRania said...

sabaq je la.
cayalah abang ben add balik :)
sy setakat godek updates terkini ctdk hihi

acik idah said...

Wahhh... untong larrr...! :D

Jari Manis said...

Ben Shaari tu..siapa x kenal blogger femes tu

Fiza Rahman said...

Fuiyoooo...BA tu...hehehe...

mama 3farhanah said...

Wahhh, abang ben follow tu.
Glamour you ;-)