Tabung

02 November 2014

CABARAN NOVEMBER #1 : 11 Tempat Ingin Dilawati di Dunia

#2 : Aku terpaksa express kan cabaran dalam 1 hari sebab aku dh terlepas date..Sebab konon mcm xnak join kan, tetibe arini terrajin plak nak join..So kak Kathy, harap jangan marah ye..ekeke...

Alamak dunia plak?? Malaysia pn ak, xblh nak penuhi, cmne nak berangan pegi luar negara plak? Hehehe..xpelah sekadar memenuhi kehendak penganjur jelh..Ni angan2 mat jenin je ni..ekeke..Tp kalo termakbul, Alhamdulillah..cme ketika dan masa je belum tahu..Jom terjah :

1) Mekah
2) Disneyland
3) Paris
4) Korea
5) Vietnam (Tempat borong kain murah2)
6) Indonesia (Bali)
7) Hongkong ( eh hongkong dgn Disneyland sm je eh? haha..)
8) London
9) Switzerland
10) Singapura ( Sebelah negara je dkt2 sudah..ekeke)
11) Brunei ( Tak tahu apa ada kat sini tp teringin sgt nak tgk negara dia yg ditadbir secara Islam betul)

Alhamdulillah kali ni selepas puas berfikir dan kerah otak, tercipta jugak 11 tempat untuk di lawati di dunia.hehehe...Biasa2 je angan2 sy.. :-)

3 comments:

acik idah said...

Switzerland... bestttt!! :D nak pergi jugakkk..!

sha dhira said...

KOREA Best.. heheheheh :D

Jari Manis said...

semua tempat tu best terutama Korea ahahaha