Tabung

02 November 2014

GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah

GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.



Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini.
Kod HTML :






Tag : ,

10 comments:

Diana Rashid said...

cemana nak join ni ye?/ada link tak??rasa macam nak join je..:)

Nao Mei said...

Good luck dear

Yumida Huda said...

all the best kak. moga ada rezeki.

kak nak tanye, akak online pakai hp ker? setiap kali akak masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. akak online pakai hp ke?

Suria Lekatlekitgurl said...

gud luck

acik idah said...

Good Luck Mila... awak memang rajin kan join segmen... :)

hidayu ayumie said...

Gud luck kak mila...
Heeeee kalau ayu kene google dulu
Lame btl xamek tau pasal cerite2.trbaru kat wayang

Belog Santai said...

good luck Mila..

sha dhira said...

good luck kak mila.. :D

Jari Manis said...

Good luck ..semoga menjadi salah sorang yg bertuah tu ye

calrase patrick said...

Semoga berjaya :)
GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah