Tabung

06 January 2015

Berwajah Baru

Alhamdulillah...Akhirnya impian aku nak ubah template dan juga rupa blog tercapai jugak arini..

Ni semua gara2 Mekzumbie la..ekeke..Thanx tracey aka Mekzumbie...Kalo nak tahu Tracey ni offer header free untuk blog dan juga FB..So aku dengan muka tak malunya, mintak la dia buatkan aku satu header untuk blog..Aku ni bagaikan org mengantuk disorongkan bantal..Gtu lah kekdahnya..

Gembira tak terkata pabila ada yang sudi sponsor benda free ni..Dh la, dh lama kot aku idamkan..Dah lama sangat aku pakai template dan rupa yg sebelum ni..Opss sory lah..aku langsung x copy rupa yg sebelum ni..Hahaha...So memang xde kenangan lah..Jahat btl aku kan..Ibarat habis madu, sepah dibuang...Ekekeke....Takpelah..Yg penting aku hepi..Wakakaka...Jht tak?


Ni aku buat sendiri tau...cuma header jelah Mekzumbie yg buatkan..hehe...Template senang, yg dh sedia ada dlm ni pon.. (badget mcm lah terer sgt , poyo je ) Kalo nak tahu, ni pon Mekzumbie jugak yg ajarkan aku..Hahaha..Kalo bukan sebab dia, jwbnya memang takde lah berubah template aku ni... Mulanya aku nak bg Mekzumbie je tlg editkan , tp dia mcm malu2 kucen plak..haha..Maybe taknak simpan password org kot..Takut nt jadi pape, aku salahkan dia kot...Ok2, aku respect dia..hehe..


Akhirnya dia bersetuju nak ajar aku satu persatu...Gigih btl dia ajar aku tau..Aku ni dh la lembap sikit bab2 blog ni..Tapi dia sabar je mengajar ku..cewahhhh..Terima kasih daun keladi lah Mekzumbie, lenkali blh la ajar lagi ye..Hehehe..

Skrg ni korg masuk blog aku ringan ke tak??Cantik ke x? Hehehe....

Silalah puji ye..hehehe

6 comments:

Mek Zumbie said...

laju-laju hahaha :) kite datang tengok hasil dulu try testing ahaha :)

Diana Rashid said...

mEMANG RINGAN..CAM KAPAS JE..CANTIK DAN KEMAS..:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
saaateeekkkkk
putih bersih suci murni gitew :)

mama 3farhanah said...

Patut la lain jer..
Cantik san simple

anamizu said...

haah lain dah.. sblm ni kaler hijau2 gitu hehe

Kathy R'bain said...

Wah..ni lagi smart .. Simple..