Tabung

15 January 2015

Terima kasih kepada Nuffnangers

Alhamdulillah semakin hari blog aku semakin diintai2 oleh org sekeliling...Terima kasih kepada semua yang sudi jenguk blog aku ni ye? Susah senang aku dengan blog ni..Payahnya nak menten kan trafic..Hehehe....Nak perah idea nak tls entry mcm nak buat karangan masa zaman sekolah dulu2...

Kalau lah tulis blog dapat markah macam exam, aku xtahu lah aku blh lulus ke tak hehehe..
Dah la banyak sangat shortform nya..Tapi aku rasa takdelah ketara sangat sampai org x leh baca kan? Ke masih ada perkataan yang korang rasa aku guna tp korg tak phm?? Sila lah buat teguran untuk kepentingan aku jugak...Yelah takut aku syok sendiri je..Hehehe..

Jom terjah Nuffnangers yang suka bertenggek kat blog aku ni..Tanpa mereka, x bergerak lah duit tabung aku..Hahaha..Tapi mana yg takde tu jangan kecik ati lak..Kebetulan je time aku nak update ni nama korg tak keluar kat Nuffnangers aku hehehe..Lenkali eh..Ahaks..










Cik Miela (nama sm plak kita)








Toce2... Selalu lah dtg ye kat sini..Walau tiada yg menarik..Kalo dh singgah tu sila lah komen skali hehehe...Klik Nuff pon bagus jugak..Hahahaha

Terima kasih kat SEMUA yg dtg!!!!!!

6 comments:

Anizz Annisa said...

wahh ramainye.. ramai yg anis kenal jugak..hihi...

psst : jom join segmen anis :) http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

Mrs Puex said...

woww..ramainye yang singgah..bestt bestt..

btw, salam kenal dari mrspuex..

jemput singgah kalau free ya..

Jari Manis said...

ala..nama sis JM x de lah bertenggek kat situ heeee

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Rajinnya dorang klik2 nuffnang.
Saya jarang on PC.

Papaglamz said...

Tahniah..

Masya said...

HIHIHI.. JRG DTG.. DAH TENTU² XDE NGEEE