Tabung

11 January 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

link GA kak Farah

Ok, syarat2 nak join GA ni salah satunya kena ceritakan pendapat peribadi tentang kak Farah atau pon baby nya si Ash tu..hehe..

Saya ni sbnrnya xreti sangat bab2 komen ni..Tapi saya cuba jelah ye kak..

 Blog akak ni lebih kepada blog Parenting..Sebab selalu je si Ash tu jadi mangsa untuk jadi model blog akak..Hehe..Tapi xpe, sebab Ash budak yg comel..Si mata bulat sebijik ikut mata Ibu dia hehe.. Saya selalunya jadi silent reader je blog akak..sebab tu kalo akak 'perasan' la kan, sy jarang2 je komen blog akak...Tak semestinye sy x godek blog akak tau..Sy lebih suka membaca drp komen..Tambah2 kalo view pakai henpon je..Agak leceh sikit la...hehehe..


Banyak ilmu yang blogger dapat drp blog akak..Terutama untuk para ibu bapa lah...Akk suka share ilmu...Tak kedekut ilmu..Terima kasih...kadang2 ada ilmu yang baru je sy tahu melalui perkongsian dan pengalaman dari akak tu...Terima kasih lagi sekali..Hehehe...

Blog akak jugak mesra alam...Loading pon cepat...Tak semak..putih bersih je...Saya suka putih2 ni sebab tu skrg ni sy pon tukar backgorund putih jugakk...ekekekeke ( tetibe ) Hurm, rasanya dh takde apa lagi kot yg sy nak komen.. Takat ni aje lah ye kak..Harap akak dapat terima..Kalo x dpt adiah tu pon xpelah..Hehehe....Sy tahu entry sy ni memang x menarik pon.. Hahahaha wakakaka...


Last skali, nak wish...Semoga akak dan ash dapat menjadi ibu dan anak yg soleh solehah ..Semoga Ash membesar menjadi insan yg berguna..Dan akak dapat mendidik Ash menjadi insan yg beramal soleh.. Dengan zaman skrg ni, membesarkan anak memang suatu perkara yg sangat2 mencabar...Semoga kita sm2 dpt mendidik ank kita ye kak, agar tidak terjerumus ke lembah yg bukan2.. InsyaAllah..sama2 kita doakan..amiinn

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih di atas support dan jangan lupa semak senarai peserta di
http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Dunia Zumal said...

Good luck yer... DZ tak sangka dah lama follow kat sini tapi tak pernah singgah ^-^

sha dhira said...

all the best.. :D

Mad Parihh said...

goodluck :)

Tee Xennov said...

singgah ye

http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

MIL HASHIM said...

singgah dari segmen yang sama...
http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Cik Adda said...


Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Mime MF said...

datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

Aqilah Azmi said...

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

Iha Zaliza said...

Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)