Tabung

20 January 2015

NILE - Chinese New Year Free Delivery 2015


klik banner untuk details yer.

Sempena Tahun Baru Cina yang bakal tiba pada bulan hadapan, pihak Nile berbesar hati ingin membuat pengeposan secara percuma (GDex courier only) dengan syarat korang kena berbelanja di Nile sebanyak RM48 dan ke atas ye...So , apa di tunggu lagi, pergi lah terjah web nile tu..Banyak tau barang yg murah2 kat sini..Berbaloi2 beli..

Tapi kalo kasut/ baju aku nasihatkan korg beli size besar sebab dorg punya size korea di mana org2 korea bersize kecik..Hehe...Jangan nanti menangis bila kasut/ baju yg korg beli tu x muat untuk dipakai..ekekeke..Aku dah ada pengalaman tu..Ekeke...












Banyakkan?? Sila lah buat pilihan anda yang tepat...Jangan rebut2 ye...Siapa cepat dia dapat hehehe...


p/s : Setiap gambar tu dh ada link nya, so korg klik je okey!!

7 comments:

AMIIZAA said...

salams perkenalan dari kak mieja:)

afzalsukasuki said...

eh bila dia maklumkan?saya order kasut..baru je sampai semalam uhuk2

Bbwana adienia said...

wah, macam best ja nih..rasa tertarik pula..

Diana Rashid said...

nak beli baju..yeay!!

Qaseh Vee said...

geram tgk dress2nya ... heee

CT Humairah said...

gud huhu shopping online lagi ? keringlaaaa poketku hakhak..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Woww..kira dah start ke promosi ni?
Saya pun lama x terjah sana.