Tabung

19 January 2015

Flip Flop For Women

Assalamualaikum buat semua pembaca blog aku...Sihat tak semua?

Macam pelik je kan aku buat intro tanya kesihatan korang kan? Hehehe..Saje je nak berubah angin sikit...

Aku nak tanya korang lah kan, suka tak pegi tempat2 peranginan??  Kalau tengok pada cuaca sekarang ni kan, yang panas terik macam ni memang sesuai sangat lah korg nak pegi tempat2 peranginan sebab kalo dah hujung2 taun kan, biasa angin kuat, tambah2 cuaca pon tak berapa elok...Macam aku aritu biasa keluarga aku memang akan berkumpul semua adik beradik sekali dalam setahun untuk pergi bercuti ( tidak termasuk hari perayaan ) untuk merapatkan lagi hubungan kekeluargaan..Biasanya kami akan pilih hujung taun sebab mudah time cuti sekolah...Tapi tahun lepas kami pegi bercuti pada pertengahan tahun iaitu bulan 6 sebabnya kami buat keputusan nak pegi ke Pulau Perhentian..Korg pon mesti tahu kalo pegi hujung taun memang x digalakkan sebab ombak boleh 'mkn tuan', so jangan sesekali amik risiko yer.. Hehehe...

klik gambar untuk ke owner pic..Thanx
Tenangnya alahai melihat pemandangan pantai ni...
Kalau setiap hari dijamu dengan
keadaan mcm ni mmg hilang stress..
Tapi stress kah aku? Sibuk je kan? Hehehe


Eh3, apa kaitan lah plak aku duk cete pasal pantai peranginan ni kan?? Hehehe..Takde lah, kalo dh pegi tempat macam ni kita mesti nk kan suatu keselesaan kan? Terutama bila bab berjalan ni...Sebab nya motif utama kita bercuti pon, memang nak jalan2 kan..Walaupon kat pantai, tetap nak hirup udara segar kan?? Mesti nak tengok tempat orang macam mana kan?? Bukan selalu dapat pegi tempat macam tu..

Jadinya, kalo dah suka berjalan, takkan la korang nak pakai kasut plak pegi jalan2 atas pasir2 halus tukan?? Kang lagi lah tak selesa bila pasir2 tu masuk ke dalam kasut2 korang...Kang elok2 nak bersantai jadi sakit ati plak sebab pikirkan pasir yg dalam kasut tu...Kang kejenya duk buang pasir je..Jalan sikit terpaksa check kasut je..So memang bukan 1 keselesaan lah kalo dh jadi macam tu kan??


 Kat sini ada sejenis kasut yang perlu korang bawa ketika bercuti di tepian pantai atau lebih mudah dipanggil selipar atau pon flip flop.  Modern Flip Flop For Women hadir dengan rekaan terkini yang telah direka untuk keselesaan sepanjang hari ketika memakainya. Flip flop adalah pilihan kasut yang terbaik untuk korang pakai ketika bercuti ke tepi pantai dan bukannya kasut tumit tinggi ataupon wedges sekalipun.

Ada pelbagai bentuk, warna dan jenis yang semestinya amat memikat hati korang.. Cepat2 pegi terjah tau..


klik gambar untuk ke pic owner

p/s : flip flop memudahkan korang untuk menikmati masa di tepi pantai yang penuh dengan pasir halus.




5 comments:

acik idah said...

Waahhhh... dah lama tak datang sini... ceria laaa blog nie... kiter suka... kiter sukaa... cantikkk... dan nampak segar dari dulu... :) mood tahun baru ekh sis... :D

Mek Zumbie said...

Best tak sis kat pulau perhentian tu? Nanti nak masuk dalam list lah...hehehe :) BTW memang lawa flip flopp tuuu

Diana Rashid said...

boleh pakai dlam umah jugak nih..hehehhe

adianiez AIDA said...

Sgt selesa...
Memang patut la ke pantai.
Jari jemari kaki bleh mencuit pasir ☺

adianiez AIDA said...

Sgt selesa...
Memang patut la ke pantai.
Jari jemari kaki bleh mencuit pasir ☺