Tabung

13 January 2015

Pencarian 5 Blogger Bertuah


sape2 nak join boleh klik banner tu yer?


Cara-caranya??

1. Klik Like dan Follow blog ni.
2. Copy n' paste entri giveaway ini dan post di blog korang. Jangan lupa link back entri korang tu ke original post, takut nanti dorang tersalah faham pulak. haha. 
3. Lepastu korang tag 3 orang kawan blogger korang dan notify mereka. (takyah notify lagi bagus cerah sikit peluang nak dapatkan topup =P)
4. Kemudian letak link entri korang berkaitan segmen ini di ruangan komen di bawah.
5. Kemudian jangan lupa tekan submit komen tu pulak. Hehehehe.

----------------------------------------------------------

Tarikh tutup?? 

Tarikh tutup adalah pada 18 Januari.. dan pemenang akan dimaklumkan pada 28 Januari. Kemudian 5 blogger yang bertuah itu akan diberitahu dalam masa yang terdekat.

----------------------------------------------------------

Terma dan syarat:
1. Keputusan adalah muktamad.. hahaha. Maaf kalau anda bakal tak tergolong dalam 5 blogger bertuah.
2. Setiap blogger yang join segmen ni aku akan follow blog korang, dan tekan like korang punya fanpage (kalau ada).
3. Semua blogger yang join segmen ni aku akan listkan dalam satu entri selepas tamat segmen giveaway ni, konon-kononnya nak promote blog korang laaa.
4. Segala perubahan tertakluk pada budi bicara aku.. kehkehkeh. 




Nak kena tag kwn plak 3 org....sape ye? hehe

Mama3farhanah
Afzal
Mamaniza

Ok setel...Harap ada luck hehehe...

11 comments:

mama amir said...

Good luck

Diana Rashid said...

good luck..:)

siti zawiah said...

semoga berjaya.. :)

Cetusan Minda said...

semoga berjaya ...

Mad Parihh said...

goodluck ye :)

TunSha Ayunie said...

All the best kak mila :)

Dunia Zumal said...

Good luck yer

Papaglamz said...

Goood luck...!!!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Harap2 sempat join nanti.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Alhamdulillah dah join semalam.

Syafiq Kamaruddin said...

hai! thanks join my GA! Senarai peserta boleh tengok kat sini

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1swNkCRsvpDGiDRS9BL1eFWypRrDVbeVTuZnclHD5QP8/edit?usp=sharing

Goodluck! =D