Tabung

19 January 2015

Terus merudum

Sedih sangat pagi ni bila check PV aku semalam..Apesal jatuh jauh sangat tu??? Ish3, korg taksudi ye singgah sini..Mentang2 aku x update pape, 2 hari ni..Trs x dtg jenguk..Huhuu..

Sebenarnya aku bukannya malas nak update, cumanya aku tak idea nak tulis apa..
Tapi pagi ni bila tgk PV macam tu terpaksa gak la aku tulis entry hehe..Update giveaway..Banyak jugak aku join giveaway bulan ni...Ntah aku ingat ke tak aku dh join give away tu haha..Jangan terlepas hadiah dah la..kalo x menang tu takpe la..ekekeke...



Lepas ni kena jugak la kerah otak ni nak menaip walaupon takde idea haha..Mcm mana tu ye?? Haih..Otak kena geliga lah ni.. kena cri pasal jelah ni sbb nak update nya hal..ekekeke..



p/s : smlm  dapat job, tp xtahu la dorg setuju tak dengan draf yg aku buat tu..skrg ni tengah tunggu emel persetujuan dorg...Alhamdulillah..Permulaan bagi aku blogger picisan ni :-)

8 comments:

Safirul Amar Azmi said...

alhamdulillah...rezeki ada dimana mana...blog ini sebagai bonus je...
blog ni ikut suka hati kita...

ada masa mila mantapkan SEO...

Haffizul Iskandar said...

Sama la kita, join banyak segmen lepas tu lupa. Hehehehe

Bbwana adienia said...

begitu la kan..kalau x update blog ja..pv akan menurun..

Permatabiru said...

sy pun kdg xda idea nak up entry..syg pula PV merudum hehe

Papaglamz said...

Rezeki.. Tahniah.. Tq join ga Papaglamz.

husna yusof said...

biase la tu.. kite pun same je.. dah macam graf jantung naik turun naik turun hehehehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Bukan mila je..saya pun sama.
Rini x sampai suku dari kelmarin.
Semalam adalah lebih sikit dari rini.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
congratz yer :)
sonoknya