Tabung

25 January 2015

Bukan rajin sangat pon sebenarnya

Dah lama jugak aku x  update ni..serius rasa malas nak memikir nak menaip apa, nak buat tajuk apa.Sebab tu sebenarnya aku join GA...Xnak bagi nmpk yg aku ni x update langsung hehe.bijak tak? Ekeke...Pdhl bkn rajin sangat pon nak buat GA tu..Tp alang2 malas nak tls entry so kita buat jelah yg senang..Kalo GA yg meleret2 memang aku x join...Yg mudah2 je aku join hikhik.. ( Eh, memilih lak ko kan? ) 

Arini aku buka Nuffnang dan seperti yang aku dah agak, memang jatuh merudum gila2 PV hahaha..Xpelah...Bukan blogger tegar memang nasib mcm nilah...Asyik2 takde idea je...Sbb aku ni kalo benda2 remeh je aku memang mls nak cete haha..pdhl blh je buat 1 entry tapi bagi aku, arghh tak payah tu sebab tu selalu je jadi xde idea..Ahaks.. Takpelah pasal PV tu aku mls nak amik pusing sangat...Asalkan aku p bw nanti org akan dtg jugak kunjung bls kat blog aku kn? hehe...


Arini pn mls jugak sbnrnya nak menulis, tp ku gagahi jugak sbb takut jugak kalau PV tu jadi 0 plak arini..Hahaha...Ape pon, ak cuma nak balas yg org komen kata aku rajin join GA..sbnrnya bukan rajin tau tapi terpaksa...ekeke ( spt yg aku dh tls kat perenggan atas tu ) Arap2 ada lah luck dlm mana2 GA yg aku join tu hehehe...

Ok lah, aku stop dulu lah.ngantok ni...nape ntah padahal tido xdelah lewat sangat dlm pukul 1..eh, lewat rupanya...Pahtu bangun sahur pukul 5..hurm, 4jam je tido..Dh la dlm waktu tu anak bangun mtk susu tp mujur sekali je...Arghhh ngantoknyaaaaaaaaaa...

13 comments:

Z@i Z@mR33 said...

sm la....xda idea gak.GA pon mls nk join.rs nk join tp x terjoin :p

Ein lanabulu said...

ala tak rajin sangat pun tak pa..semua org rajin sapa yg nk malas??kan..kan..haha..ai cukup la tu org dewasa tdo 4 jam.. baby bole la tido lama2 coz diorang tak de keja..tui x..

Nur Inani said...

bila mood malas nak update tuu memang tak boleh buat ape lah kann. hhehe. jom join segmen sayaa :D

MizzTina said...

ehh, apsal sm.. nk join GA bru rajin uo entry.. xnk nmpk sgt hadap GA..hahaha

Ct Noraishah said...

sama la.. tp sy langsung tak baut apa2 haha

Najib Ariyan said...

tu dia rajin tak rajin dah 48 entry bulan ni... orang lain dan boleh bersin bersin dah kalau masuk blog... berabuk giler... ni hari hari cuci blogkan... macam 48 entry tu satu pagi satu petang tu...

pehhhh teruskan berblog

Allene ALineWorks said...

virus kita serupa rupanya... =D

Diana Rashid said...

kalau nak kekalkan PV walaupun tak update blog kena la main SEO sikit2..heheh..

Saljiah Zafirah said...

bila bz xleh nk wat ape dah, dengan letihnya..hihi
jemput singgah blog sy =)

Suria Lekatlekitgurl said...

saya pulak paling malas nak buat entri GA tak tau sebab apa.. lebih selesa mengomel dalam blog. kadang2 tu nak join GA tapi yg syarat panjang lebar mesti auto jadi malas

Kathy R'bain said...

Assalam..kathy datang jenguk entri GMBMians.. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kalau camtu..jemput join segmen baru saya:)
http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/segmen-berkenalan-by-dr-shikin.html

Maria Firdz said...

Berblogging dgn enjoy...