Tabung

16 January 2015

Banyaknya Giveaway!!!

Tak terkira berapa banyak giveaway skrg ni yang tengah berlangsung...Aku tak tahu nak join yg mana 1, nak buat yg mana dulu.. hahaha..pening2...aku akan join yg mana menarik..tp aku tgk semuanya menarik..Kena tunggu ari bekerja join pakai pc lagi syiokkk..Pakai henpon ni lembap sikit sebab takde mouse..Kang lain nak klik, lain plak kua..Daripada sakit ati, baik aku xpyh buat lagi..Hehe..

Gudluck kepada semua yg menganjurkan giveaway tu..semoga giveaway korg mendapat sambutan menggalakkan.Tunggu penyertaan daripada aku ye..Banyak ni dh aim..hehehe..Kalo ad penganjur yg sudi ltk link GA dorg kat komen di bawah ni lagi bagus..senang aku nak join..hehehe.

Thanx...

nukilan bosan,
mama Arfan..

p/s : aku nak uplod gambar tp aku xthu la henpon ni dh biol balik..xblh uplod plak..dia x keluar kat page ..sedih.huhuhu..

8 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

GA saya dah hilang.
Uwaaaaa....
tengah cari link penyertaan 1 by 1.

ros_reeza said...

ye, memang banyak GA yang sedang berlangsung :)

Papaglamz said...

Ape kata join yang papaglamz punya ni dulu..
Jom la join GA Papaglamz..
RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Suria Lekatlekitgurl said...

dulu rajin jugak sekarang makin malas hahahaha..

Ayu Jafri said...

wahh..rajin ikut GA ye..hehehe.All the best! :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Lama x join ga. Hehe

Safirul Amar Azmi said...

Grab jeee semua mila..;) ada rezeki nya nanti...:;)

Dunia Zumal said...

Kena join semua tu ^-^