Tabung

20 January 2015

Voucher Free Dah Ditebus

Syukur Alhamdulillah....Semalam dh publish artikel berbayar so smlm jugak dh terima voucher RM100 untuk belian barang..Banyak tu RM100.. (Bagi aku lah) 

Dengan adanya voucher free tu aku dah pon selamat tebus malam tadi..Gigih tau tengah ngantuk2 pon layan suami aku duk pilih barang nak amik yang mana.hehe..Mula2 ingat nak amik kasut tapi harga kurang, so ada lebih dalam RM21...Cari2 barang yang harga lebih kurang tu tapi takde lah plak...Kecewa tau...Nak pilih belt, tp belt pon mahal...Ada jugak yg murah tapi x sesuai plak dengan suami aku..Penat tau..AKu rasa semalam duk pilih barang saje pon dh lebih sejam..Hahaha.. Aku ni siap dh tersengguk2 depan laptop tu tunggu suami aku setel..


Last2 bila dh fedup sebab xde barang yang ngam2 harga tu, ktorg decide amik jacket je..Jacket tu harga RM99 so halalkan jelah lebihan RM1 tu..hehe..Tak ralat sangat..Ni kalau smpi RM21 mcm membazir lah kan..Aku taknak tambah duit aku..Kata nak guna barang free kan? Hehehe..So biarlah semuanya free jer..Mujur shiping dia pon free kalau brg berharga RM75 ke atas... Alhamdulillah.. Tercapai jugak niat aku nak belikan hubby aku ni jacket...Sebabnya jacket yg dia duk pakai sekarang dh koyak sana sini , tp bahagian dalam jelah..Kesian kan? Heehee..Mujur lah ada jugak rezeki dengan berblog ni walaupon menulis hanya sekadar suka2, boleh jugak jana income..Syukur2...


Lepas ni aim nak belikan dia kasut plak..Diharap ada lah lepas ni yg sudi sponsor voucher free lagi ye.. hehehe... Terima kasih kepada pihak ini kerana sudi memberi hadiah yg bagi aku sangat2 bernilai..Semoga kita boleh terus bekerjasama selepas ini :-D


Nanti bila barang tu dah sampai aku tunjuk kat sini ye...Semoga barang tu sampai dengan selamat dan jacket tu sesuai dengan suami aku..nampak dalam gambar memang hensem sgt hehe... Sabar menunggu...

14 comments:

Z@i Z@mR33 said...

klau bg 100 kt sy pon byk gak tu...leh beli mcm2

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
waaaaaaaaaaaaaaaaa
sonoknya uols
free mestila mau kan3

Normi Nieza said...

alhamdulillah..:)

Daddy Ziyyad said...

Untunglaaaaaaaaaaaa :P

Saya pun teringin lah nak publish artikel..wakakakakkaa...tapi saya blogger picisan, mmg la takde company nak hire...:P

Bbwana adienia said...

wah seronoknya..tahniah..rm100 banyak tu..syukur la kan..ada juga..

Mar Mansor said...

voucher 100 tu banyaklah..dapat juga brang free..best

Safirul Amar Azmi said...

waaaahh happynya pasangan laki bini ni..:) bagus2x...banyak baucar rm 100 tu...tahniah Mila dan Hubby,

Asha Lya said...

Byk tu mcm2 blh bli

Sofu Hashim said...

Wahh bestnya shopping free

Nadia Johari said...

alhamdulillah..okla tu dapat free

Ayuni Rafilah said...

Wah, lajunya dah membeli-belah. Ayuni pun dapat baucar RM100 hari itu, tetapi belum beli apa-apa lagi. Tarikh luput dia pun akhir tahun ini, jadi Ayuni hendak tengok-tengok dulu barang yang mereka ada.

nur anis said...

wahh..bestnyaa..banyak tu rm100..:)

CT Humairah said...

hehehe banyak tu..CT cari barang dua tiga then topap duit sndiri sket. jimat..

Ema Minami said...

wee...seronoknyaa..acamane nak bt entry berbayar ni? nuffnang kasi email ye? bukan blogger tegar so sy xtaw sgt...haha..tp cam menarik~