Tabung

09 January 2015

Makin Meningkat


Arini aku betul2 terkejut tengok peningkatan pengunjung ke blog aku..Macam bermimpi pon ada..Aku tak kisah la yg dh biasa ada pengunjung ramai tu..Sbb aku biasa bwh 3ratus je setiap hari ..Tapi sejak semalam dan harini, pengunjung aku lebih 5ratus...Arghh..Macam mana aku tak terkejut..

Kenapa ye mcm ramai je yg masuk sini ye? Hehehe...Ada  sape2 tlg promote blog aku ke ni? ekeke...Kalo ari2 aku check keyword tu, ramai yg search pasal Kek Milo Moist...Resepi tak seberapa aku ramai ke yg telah mencuba? hehehe...Terima kasih kepada semua pengunjung yg dtg ye.. Tambah2 pada yg klik2 Nuffnang aku...Hanya Allah membalas jasa kalian..Ekekeke..


PV ini betul2 memberi semangat kepada aku tau...Tengok la arini saje dh bape entry aku buat..Hahaha..Excited betul aku nak menaip..Ahaks..Tambah2 anak dah tido kan..Memang clear lah line nak ngadap laptop jer...






Sila tepuk tangan diri sendiri ye..Sbb korg adalah penyumbang kepada PV aku makin naik.....

Terus lah Support aku kay...

p/s : Alamak, x perasan plak aku x crop tang amount tu..Hahaha..Xpelah..jgn gelak kan ye..sikit je.hehehe



9 comments:

Nao Mei said...

Blog dear tak seeting untung phone ke..sebab susah nak komen..hihi..cik akak sekadar guna smartphone...hihi..tahniah utk pageview tu dear.

Safirul Amar Azmi said...

Wahhh..dah boleh buat kelab komuniti ni...KELAB BLOGGER MILA KAMELIA...WOWWWWW

Mila Hilas said...

cik akak : susah mcm mn tu? dh setting mobile dh...pestime ni ad org komen psl xleh komen.hehe

safirul : amboiii..over sgt tau! haha

TunSha Ayunie said...

rezeki kan kak mila? kalau tengok PV tinggi rasa semangat je... Sha berapa bulan dah asyik penat walau tak buat apapun...

Asha Lya said...

Asalam sis..wah tahniah moga makin ramai dtg brkunjung ke cne...btl kata cik akak tu.klau guna setting via mobile lgi mudah.cpt loading n sng drop komen..cer try hhehe.sekadar bagi pndpt.thanks arr dear slalu dtg ke blog lya

adianiez AIDA said...

kalau kita ikhlas blogging and making frens, in shaa Allah rezeki tu ada :)
hebat la!
blog kecil aida x sehebat ni...
future in shaa Allah :)

Fadzi Razak said...

Amboi hah, banyak nye pengunjung

anamizu said...

wahh meriahnye ramai pengunjung dok mncari resepi kek milo moist mila hehe

dah boleh buat trademark :

Milo Moist Mila Cake hehe

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Tahniah ya Mila