Tabung

08 January 2015

Terima kasih Safirul dan Ana-mizu

Sebenarnya kan, aku ada join giveaway yang telah dianjurkan oleh Encik Safirul..Keputusan pemenang pon dah diumumkan..Dan aku buat pertama kali nya menang hadiah utama tau! Serius aku sangat2 teruja...tak sangka dan speechless.. Tambah2 bila hadiah tu memang yg aku idamkan selama ni..Hehe..


Hadiah ni smlm lagi sampai, tapi memandangkan opis aku xtrm barang personal so aku cuma trm slip pos laju je..Ptg td baru sempat aku pegi amik brg tu..Nak p amik thari td, tp kereta aku kena blok plak.. ( Sape duk Parcel E tahu jelah mcm mn parking kat situ )

Dengan rakusnya aku smpi umah tadi, aku terus buka hadiah tu..hehe..Dan nak tgk x rupa hadiah tu? jeng..jeng..jeng..

Macam lah suspen sangat..hehe..

Boleh agak tak ape benda tu? Ni tgh sibuk berebut henpon dengan Arfan sebab tu gambar main ala kadar je amik.hehe



Tengok lah anak teruna ni jadi model..hehe..Menangis plak dia nak pakai..Gambar atas tu siap demo mulut kumat kamit tau..Haha..Dia selalu tgk aku solat, pakai telekung tu, tu yg sibuk nk pakai jugak..ekeke...Ni lah

HADIAH yg ana-mizu bagi aku.. Telekung dan Tasbih..Hihi..

Siap lah posing dgn muka yg comel tu..Adoii geram btl aku dgn dia..Hari2 jupe pon masih xpuas tau..nak cium je manjang. hahahaha..

Telekung baru mama digigitnya..Dia mana suka sgt nk amik gambar..Ni aku suh peace, tangan dia nak tnjk peace tp telekung besar sgt xleh nk tnjk..hahaha..


Terima kasih ye Safirul dan Ana..Sy hargai sangat2 pemberian ni...Tambah2 ni adalah antara wishlist yg sy nak..hehe..


Telekung sangat selesa..tebal dan muat2 dengan muka saya..hehe..terima kasih sekali lagi..

Terima kasih juga untuk tasbih mini tu ye :)


8 comments:

timm bill said...

wah! rezeki di thun baru..tahniah kak!

mama 3farhanah said...

Tahniah mila..

aishah nin said...

Sel-sel otak Arfan sedang berhubung tu..

Dipakai telekung tu...cute Arfan :)

Arfan, nanty suruh mummy singgah blog auntie Aishah ye...hihi

acik watie said...

tahniah..

Julia Johari said...

Tahniahhh, menang hadiah utama pula tu...syukur rezeki dear.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
waaaaaaaaaaaaaa bestnya dapat hadiah
tahniah3

anamizu said...

Salam Mila.. wahhh kemain comel arfan jadi model telekung mama ye hehe. Alhamdulillah dah slmt terima.. Semoga pemberian x seberapa ini memanjangkan lg ukhwah antara kita bersama aminn :)

Safirul Amar Azmi said...

Tahniah Mila dan Anamizu...steady! Good job and well done dear..heee...
Lega bila brg dah tiba